Британският кралски бодигард Ричард Грифин разказа любопитна история с кралица

...
Британският кралски бодигард Ричард Грифин разказа любопитна история с кралица
Коментари Харесай

Куриоз: Бодигард на кралица Елизабет II разказа невероятна с...

Британският кралски телохранител Ричард Грифин описа любопитна история с кралица Елизабет Втора и двама американски туристи, които въобще не я познали в гората край имението Балморал. Историята споделя „ Дейли мейл ” като цитира Скай Нюз в публикация, където стотици британци споделя спомените си за починалия монарх.

Докато се разхожда на няколко километра от замъка си в Шотландия, кралицата е с телохранителя си Грифин. Там тя попада на двама американски туристи - влюбена двойка.

„ Те явно въобще не познаха Нейно величество и я заговориха. Разказаха, че обикалят пеш Шотландия и я попитаха да вървят ли по-късно в Англия ", споделя Грифин.

Кралицата на драго сърце почнала диалог с двойката американци.

„ По едно време американците я попитаха къде живее и тя сподели, че е от Лондон, само че има провинциална къща зад хълма. Американците се сетиха, че там е замъкът Балморал и я попитаха простодушно виждала ли е в миналото кралицата. Нейно величество резервира положение на духа и сподели: Аз не съм, само че Дик постоянно я вижда ”, споделя Ричард Грифин.

И тогава единият екскурзиант подал на кралицата фотоапарата си и я помолил да го снима с приятелката му. „ Нейно величество незабавно ги снима. Тези хора до последно не схванаха с кого беседват ”, споделя кралския телохранител.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР