Британският изследовател пътешественик отново ще се се изправи срещу най-големите

...
Британският изследовател пътешественик отново ще се се изправи срещу най-големите
Коментари Харесай

Трети сезон на „Ед Стафърд: първият човек в джунглата“ с премиера днес

Британският откривател странник още веднъж ще се се изправи против най-големите специалисти по оцеляване в света, с цел да разбере кой от тях е най-хубавият. В новия трети сезон на поредицата, „ Ед Стафърд: първият човек в джунглата “, опитът на Ед по пътя на самоусъвършенстването е по-голям от всеки път. Първи епизод е с премиера довечера от 21:00 часа по

В първата серия в поредицата: „ Шотландия с Мат Греъм “ Ед Стафърд провокира състезателя по устойчивост Мат Греъм на реванш в студените и брутални планини на Шотландия.



Дуото ще се изправи пред мразовито студените езера на Шотландия, дълбоките ледникови долини и ще би трябвало да преодолее суровите  условия на терена, с цел да стигне до финалната точка от тестването -. Дали рисковите места ще накарат Ед да направи същите неточности, които го подведоха при предната му среща с Греъм? Или е научил задоволително, с цел да извоюва победа и да избегне провалянето този път?

Ед Стафърд търси съвършения връх – съвършенство за оцеляване. Той беше надвит два пъти в първия сезон и един път по време на втория сезон на приключенското си предаване. Сега, за трети сезон, той ще се провокира още веднъж и то с шестима от най-трудните съперници досега, с които ще се впуснат в героичен конфликт на шест разнообразни местоположения.



Във всеки епизод Ед и неговият конкурент ще бъдат разчитат главно на нищожна екипировка, която не включва  много повече „ от ножове и ризи ”  на гърбовете им, до момента в който се състезават между тях пет изтощителни дни. В изискванията на „ враждебни терени ”, те би трябвало да търсят храна, да изградят заслон и да тестват своите умения и физическа устойчивост до краен лимит – който стигне до финала на „ Ед Стафърд: първият човек в джунглата “ - печели.

От безплодните пустини на Кения до безмилостния терен на джунглата на Амазонка, Ед ще подложи тялото си на неимоверни тествания. Тази сезон пътешествието е световно и ще предложи повече от вълнуващо пътешестване, като преобрази метода, по който си представяме нашата планета.

Гледайте нов епизод от поредицата „ Ед Стафърд: първият човек в джунглата “ всеки понеделник от 21:00 часа по Discovery.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР