Британските власти обявиха трети локдаун на територията на цялата страна

...
Британските власти обявиха трети локдаун на територията на цялата страна
Коментари Харесай

Пореден локдаун във Великобритания

Британските управляващи оповестиха трети локдаун на територията на цялата страна поради обезпокоително повишаване на случаите на ковид, което води до заплаха от препълване на лечебните заведения

Новата обща карантина ще бъде в действие от вторник и ще продължи най-малко доникъде на февруари. " Ако в този момент не вземем решителни ограничения, националната здравна система може да се окаже претрупана след 21 дни ", сподели английският министър председател Борис Джонсън.

Хората ще имат право да излизат единствено при изключителни условия. Те могат да излизат, ако: пазарят артикули от първа нужда - за себе си или за различен човек в уязвимо положение; вървят на работа или поставят непринуден труд, в случай че това не може да бъде осъществявано от вкъщи; срещат се с хора от второ домакинство, с които се поддържат взаимно, в случай че имат право на това; упражняват със фамилията си или с не повече от един човек отвън него, като тези действия би трябвало да бъдат лимитирани до веднъж дневно и би трябвало да се правят в региона, в който живеят; търсят здравна помощ и се пробват да избегнат пострадване или заболяване (включително и домашно насилие).

Университетите, началните учебни заведения и гимназиите ще останат отворени за деца със специфични потребности, както и за такива, чиито родители упражняват така наречен сериозни специалности. Всички останали ще се образоват отдалечено доникъде на февруари.

Студентите ще се образоват отдалечено като се изключи тези, които се образоват в така наречен сериозни специалности - лекари, учители, транспортни служащи и др.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР