Британски депутат от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън беше

...
Британски депутат от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън беше
Коментари Харесай

Намушкаха фатално британски депутат в църква

Британски народен представител от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън беше намушкан фатално в черква. Политикът е бил на среща с гласоподаватели, оповестява " Ройтерс ". По-късно той е умрял от раните си. 

69-годишният Дейвид Амес, който съставлява Саутенд Уест в Есекс, Източна Англия, беше намушкан към обяд на среща в методистката черква Белфеърс.

Полицията означи, че нападателят е бил задържан след намушкването.

" Той беше намушкан няколко пъти ", сподели Джон Ламб, локален консултант, участвал по време на случая, като добави: " Не сме сигурни какъв брой съществено е това, само че не наподобява добре. "

Кадри от хеликоптер на телевизия Sky News демонстрираха въоръжена полиция пред църквата, както и редица коли за спешна помощ. Църквата отхвърли коментар.

" Ужасяващи и надълбоко шокиращи вести. Мислим за Дейвид, неговото семейство и неговия личен състав ", разяснява водачът на опозиционната Лейбъристка партия Кийр Стармър.

Амес беше определен за първи път в Народното събрание да съставлява Басилдон през 1983 година, а по-късно се кандидатира за избори в Сауденд Уест през 1997 година На уеб страницата му се споделя, че той е провеждал срещи с локални гласоподаватели в първия и третия петък на месеца.

В него са изброени главните му ползи като " въпроси, свързани с хуманното отношение към животните и в поддръжка на живота ".

Наръгването на срещата на Амес с гласоподавателите повтаря случая от 2010 година, когато лейбъристкият народен представител Стивън Тимс оцеля след намушкване в офиса на своя изборен регион, и съдбовната пукотевица през 2016 година против лейбъристката Джо Кокс единствено дни преди референдума за Брекзит.

" Атакуването на наши определени представители е офанзива против самата народна власт ", написа брачният партньор на Кокс Брендън в " Туитър ", като добави: " Няма опрощение, няма опрощение. Това е толкоз долно. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР