Британската премиерка Тереза Мей осъди подлия атентат“ в лондонското метро,

...
Британската премиерка Тереза Мей осъди подлия атентат“ в лондонското метро,
Коментари Харесай

Тереза Мей порица Тръмп заради коментарите му за взрива в Лондон

Британската премиерка Тереза Мей осъди „ подлия атентат “ в лондонското метро, като акцентира, че той е можел да аргументи огромни вреди, предадоха Франс прес и ДПА.

Паника в Лондон: Взрив в метрото, има ранени (СНИМКИ/ВИДЕО)

Взривното устройство, сложено на станция " Парсънс Грийн ", е имало за цел да провокира големи вреди, акцентира Мей в послание по малкия екран след изключително съвещание на спешния комитет на английското държавно управление.

Тръмп: Още една офанзива в Лондон на презрян терорист

Британската премиерка порица изказването на американския президент Доналд Тръмп , който съобщи в Туитър , че причинителите на атентата са били известни на полицията.
Another attack in London by a loser terrorist.These are sick and demented people who were in the sights of Scotland Yard. Must be proactive!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 15, 2017 Тя акцентира, че в никакъв случай не е потребно да се спекулира по настоящо следствие .

Британските сили за сигурност са разпознали обвинен за нападението в Лондон , съобщи Ройтерс, като цитира телевизия " Скай нюз ".
 Лондон гърмеж метро БГНЕС
" Източници от силите за сигурност споделят, че са разпознали обвинен, забъркан в бомбения атентат, благодарение на запис от охранителна камера ", съобщи в Туитър Марк Уайт , сътрудник на малкия екран.

Вижте фотоси от Лондон в галерията тук

След атентата равнището на терористична опасност във Англия остава " съществено ", което значи, че има огромна възможност от нахлуване. То не е било нараснало до най-високото степен, " сериозно ", която значи, че следва нахлуване, съобщи Мей, представена от Асошиейтед прес. Тя добави, че решението предстои на преразглеждане.
 Лондон БГНЕС
Нападението е било осъществено благодарение на самоделна бомба, съобщи по-рано шефът на отдела на Скотланд ярд за битка с тероризма Марк Роули .

При атентата бяха ранени 22 души. Нито един от тях не е получил съществени пострадвания. По тематиката Паника в Лондон: Взрив в метрото, има ранени (СНИМКИ/ВИДЕО) Тръмп: Още една офанзива в Лондон на презрян терорист
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР