Британската Национална (НЗС) е толкова натоварена в момента, колкото и

...
Британската Национална (НЗС) е толкова натоварена в момента, колкото и
Коментари Харесай

Здравната система във Великобритания е толкова натоварена, колкото през януари

Британската Национална (НЗС) е толкоз натоварена сега, колкото и през пика на втората вълна през януари тази година, предизвестиха здравните ръководители, представени от London Evening Standard.

В писмо до министър-председателя Борис Джонсън, финансовия министър Риши Сунак, здравния министър Саджид Джавид, основния секретар на хазната Стив Баркли и изпълнителния шеф на НЗС на Англия сър Саймън Стивънс, доставчиците на здравни услуги оповестяват, че НЗС изпитва сериозен напън.
 Във Англия: Ако си контактен на ковид, правиш тест, вместо изолираност Във Англия: Ако си контактен на ковид, правиш тест, вместо изолираност
В основни браншове от хранителната промишленост във Англия ще бъде разрешено да се вършат всекидневно тестване за ковид на перс...

Този напън постанова да се работи на " цялостна скорост " за справяне с изоставането с листите на чакащи за постъпване в лечебните заведения, с проблемите на психологичното здраве и патронажните грижи, регистрирайки високи равнища на търсене на незабавна и неотложна помощ.

Това писмо е изпратено на фона на решението на държавното управление да сътвори още 1200 тестови площадки, с цел да разреши на сериозните служащи да вършат ежедневни проби и да заобикалят изолирането.

Разширената скица ще включва и личен състав, работещ в пандизите, защитата, връзките, космоса, риболова и митниците, удостовери държавното управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР