Британската кралица Елизабет Втора се очаква да отправи едно много

...
Британската кралица Елизабет Втора се очаква да отправи едно много
Коментари Харесай

Британската кралица ще отправи послание към поданиците си за Коледа

Британската кралица Елизабет Втора се чака да насочи едно доста персонално обръщение към поданиците си във връзка Рождество Христово, съобщи Би Би Си. Това ще бъде и първа Коледа за кралицата, откогато умря брачният партньор й принц Филип. 

Традиционното коледно слово бе записано предходната седмица, още преди кралицата да реши да изкара празника в Замъка Уиндзор, а не да върви в имението си Сандрингам, както имаше навика да прави всяка година. Причината е пандемията. Не се чака по Коледа кралицата да има обществени изяви.

Посланието ще бъде излъчено на следващия ден в 15 ч. по Гринуич и ще е размисъл за миналата година. Докато приказва на поданиците си, кралицата седи до фотография на нея и брачна половинка й, направена по време на диамантената годишнина от сватбата им през 2007 година Кралицата носи и същата сапфирена брошка, която е носила, когато е театралничила за фотографията. Брошката, която е с формата на хризантема, е и същата, която тя е носила на медения си месец през 1947 година

В замъка Уиндзор кралицата ще чества Коледа с най-близките си, включително принц Чарлз и брачната половинка му Камила. Но няма да участва принцеса Анна, чийто брачен партньор Тимъти Лоурънс е с позитивен резултат от теста за ковид.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР