Британската изпълнителка Адел втрещи почитателите си със странна снимка, която

...
Британската изпълнителка Адел втрещи почитателите си със странна снимка, която
Коментари Харесай

Адел смени имиджа кардинално! Няма да я познаете на последната й СНИМКА

Британската изпълнителка Адел втрещи феновете си със странна фотография, която неотдавна разгласява на профила си в Инстаграм. На нея гласовитата певица просто не наподобява на себе си: светла перука, пълен пласт грим, дълги червени нокти и розово костюмче.
Полудяла ли е Адел?

Не, певицата е изцяло с мозъка си, просто е решила да влезе в облика на американската актриса и кънтри певица Доли Партън. Адел обожава изпълнителката и е решила по този метод да изрази любовта и уважението си към нея.


„ Невероятната кралица на песента, Доли Партън! Обичаме те! Бихме желали да имаме капчица от гения ти. Ти си героят на нашата нощ! Героят на моя живот. Винаги ще те обичам”, написа Адел към фотографията.

72-годишната американка с признателност одобри жеста на английската си колежка. " И аз също ще те обичам постоянно ", написа в отговор звездата на кънтри музиката.



Доли и Адел станаха приятелки и в този момент не пропущат случай да се упоменат в мрежата.

През 2016 година Пртън упомена Адел в сингъла си Head Over High Heels.

Това не е първият случай, в който Адел приема облика на своите кумири. На рождения си ден през май 2015 година певицата облече черно кожено яке, нарисува си стилна брада и се трансформира в Джордж Майкъл.

Гласовитата британка се дефинира като огромна почитателка и на френската звезда Селин Дион. След като тяхна обща фотография се появи в Инстаграм, почитателите им започнаха да упорстват за общ дует.


Малко по-късно Дион предложи на младата си колежка да попеят дружно.


Източник: Офигено
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР