Британската хиперсексуалност или руската токсична мъжественост го лишиха от власттаСрещата

...
Британската хиперсексуалност или руската токсична мъжественост го лишиха от власттаСрещата
Коментари Харесай

Последният обяд на Борис Джонсън като премиер

Британската хиперсексуалност или съветската токсична неустрашимост го лишиха от властта Срещата на Г-7 и разходката в Ашхабад: от задявка стана плачка
Колкото и значими да били са решенията, взети на срещата на върха на Г-7, две седмици по-късно медиите не стопират да разясняват не декларациите, а любопитния диалог, предизвикан от английския министър председател Борис Джонсън по време на обяда в немския палат " Елмау ". Колкото и стратегически да са били документите, подписани на Каспийската среща, тя се запомни най-много с бодро крачещият Путин из Ашхабад, стиснал зъби след одумването му от английския министър председател, към този момент в оставка.  

Всичко в живота е персонално. Когато става дума за съветския президент, реакцията е трагична. А когато се намеси и мъжествеността му, следствията могат да бъдат непредвидими.Борис Джонсън е прочут с хапливия си език и грубоватите смешки. Пусна ги в деяние и на обяда в Бавария, когато предложи водачите на Съединени американски щати, Франция, Англия, Канада, Германия, Италия, Япония и единствената дама на масата – шефката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен, да „ смъкват саката “, с цел да преминат към по-неформална атмосфера.

После предложи Да се съблекат по ризи или даже да се „ разхвърлят “ на голо. Вероятно думите провокираха сериозен срам в майката на 7 деца, само че Урсула с нищо не го сподели, а Джонсън продължи с шегите, с цел да включи в тях и съветския президент.

Трябва да покажем, че сме по-корави от Путин, сподели британецът, след това канадският му сътрудник Трюдо добави: Ще покажем, че и ние можем да яздим кон с голи гърди.

Коментарът му беше недвусмислена отпратка към прословутата фотография на Путин от 2009 година, на която той е на кон без риза.Да яздиш кон е най-хубаво, включи се Урсула фон дер Лайен, явно заобикаляйки тематиката за голите мъжки гърди. Но Джонсън към този момент беше набрал скорост и не възнамеряваше да спре тематиката:

настоя английският министър председател. Докато публицистите отрито се забавляваха, домакинът Олаф Шолц услужливо прикани сътрудниците си на обща фотография и смени тематиката.  

Как мъжествеността на Путин е била дискутирана на закритото съвещание, надали ще узнаем, само че на империята " Путин " й трябваха два дни, с цел да отговори на ударите под кръста.Старият Фройд приживе би мечтал за подобен обект за проучване, сподели ехидно по адрес на Джонсън прессекретарят Дмитрий Песков.

За Путин обаче това не беше задоволително отговарящ отговор. Докато обикаляше из столицата на Туркменистан, с цел да покаже на целия свят, че не е болен, още по-малко - на смъртно легло, събра задоволително скорост в гнева си против подигравките на английския министър председател и изригна пред репортерите: " Не знам по какъв начин са желали да се събличат - над или под кръста. Но мисля, че във всеки случай ще бъде отвратителна панорама ".

Всъщност, мотивът за грубата реакция на Путин беше и едно изявление на Джонсън за немски тв канал, където той съобщи, че „ специфичната интервенция по денацификация в Украйна “ въобще нямаше да стартира, в случай че съветският Владимир Путин " беше жена, каквото явно не е ".Там той изрече и фразата, която взриви Путин - назова го " съвършен образец за токсична неустрашимост ".

В учебниците тя е записана като рисково мъжко положение, в което те са прочувствено безчувствени и поведенчески нападателни.

Отхвърлят всичко, което се смята за женско, работят за придобиване на власт и статут, с цел да завоюват почитание.

В това определение елементарно може да се разпознае облика на съветския президент, който се постанова от години пред света. Путин от дълго време е представян като неоспорим лидер на глутницата, в метафоричен и дословен смисъл.

Любими негови другари са рокерите от клуба „ Нощните вълци “ (често наричани също и „ вълците на Путин “). Периодично припомня на света за своята мощ и атлетизъм - спуска се на дъното на езерото Байкал, лети със сибирския жерав, гмурка се за амфори на дъното на Таманския залив, посещава амурските тигри.

Путин целеустремено построява своя облик, с цел да промени визията за идеалния съветски мъж. Това към този момент не е руския интелектуалец, който бяга " есенен маратон ", пътува търпеливо във влака Москва - Петушки и вечер се напива до обезумялост. Ако до неотдавна Русия бе олицетворявана с жена, която постоянно търси младоженец, Путин се опитва да наложи метафората за " Русия, която се надига от колене ".

Естествено, новият мъжки блян се въплъщава с Путин, който дружно с имиджа на разумен, удобен човек, който разсъждава делово и непрекъснато взема решение проблеми, излъчва възходяща експанзия. Показа я, когато обществено унизи Сергей Наришкин дни след началото на войната. Демонстрира я и с думите

изречени във връзка Украйна и Минските съглашения.

Все повече западни анализатори настояват, че одобрения имидж на Путин и патриархалните му настройки са оказали директно въздействие върху експлоадирането на войната, която назовават " мачистка ", тъй като с изключение на постигането на политически цели, тя има и ясно изразено лично его - да потвърди своята значителност пред другите страни.

Според тях мачото в Путин смачква опциите за мирни договаряния и принуждава кохортата му да повтаря " изискванията на мирните договаряния са признание на всички съветски претенции ".

Токсичната неустрашимост предстоящо кара Путин постоянно да феминизира враговете си. Но е реалност, че той не е без конкуренция измежду тях. Канадският министър председател Джъстин Трюдо е разпален състезател, боксьор, който проби в политиката освен с патерицата на татко си, само че и с облика си на секси мъж. Френският президент Макрон също употребява чара си, а италианският премиер  Драги събира овации, до момента в който играе голф.

Борис Джонсън е на

Той лети, спуснат на въже от хеликоптер, окичен с английския байрак. Изглежда неумел, до момента в който прави джогинг с разпасана фланелка и когато клати с колелото. На формалния събития е нехаен – косата му хвърчи слепешката, костюмите не му стоят добре, стойката му не е изпъната, не координира добре ръцете си, а ръкостисканията същински го затрудняват. Не яде хот-дог, тъй като името му звучало извънредно, само че пък държи връх за 14 изядени понички в Народното събрание.

Изглежда съвсем като оживял воин на Удхаус, който медиите назоваха " Британският Берлускони “, а след това го осмиваха като Пинокио.В четвъртък той бе заставен да подаде оставка, вслушвайки се в апелите на негови сътрудници министри и депутати от Консервативната партия.

Така, един от главните мотори на Брекзит - Борис Джонсън, мечтаеше да остане в историята измежду най-дълго управлявалите английски министър председатели, само че ориста реши друго.

който донесе на консерваторите през 2019 година историческо болшинство в Камарата на общините, в този момент отстъпва поста след поредност от кавги и неистини, почнали от " Партигейт " по време на локдауна и приключи с обвиняванията в полово посягане на неговия заместник-отговорник по партийната дисциплинираност.Политическият въжеиграч с феноменална самоувереност, за който не представляваше никакъв проблем да излъже, през днешния ден се сблъска с действителността от 77 % отрицание на съгражданите си и бе заставен да излезе от огромната игра, а с това и листата на поканените за нова среща в немския палат.

А поуките от последната, занапред ще би трябвало да премисли. За да си отговори на мъчителния въпрос дали английската хиперсексуалност или съветската токсична неустрашимост завършиха небрежно политическата му кариера.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР