Британската актриса Рейчъл Грант, изпълнила ролята на красива азиатка с

...
Британската актриса Рейчъл Грант, изпълнила ролята на красива азиатка с
Коментари Харесай

Обвиниха Стивън Сегал в секстормоз в България

Британската актриса Рейчъл Грант, изпълнила ролята на красива азиатка с още по-красивото име Мирните фонтани на желанието във кино лентата за Джеймс Бонд Не умирай през днешния ден (2002), описа през камерата на Би Би Си по какъв начин е била нападната полово от Стивън Сегал в София през 2002 година

Актрисата споделя, че Сегал я блъснал тъй че, тя седнала на леглото, смъкнал ѝ блузата и ѝ споделил:

„ Сигурно искаш да видиш интимните ми елементи “.

„ Той стартира да си смъква ципа на панталоните, а аз избухнах в сълзи и той спря “, споделя Рейчъл Грант.

Според английската актриса това се е случило в София през 2002 година, където по това време Сегал снима кино лентата Out For A Kill (излязъл през 2003 година непосредствено на видео). Тя е имала роля във кино лентата, само че след инциденста е била уволнена.

Рейчъл Грант признава, че е се срамувала, само че в този момент е решила да опише за случая, насърчена от дамите, които споделят своите истории за полов тормоз като част от акцията #MeToo.

Адвокатите на Сегал декларират, че той изрично отхвърля обвиняванията на Рейчъл Грант – с малко чудноват избор на думи:

„ Нашият клиент отхвърля да е имал подобен контакт, още повече отхвърля всяко хипотетично нахлуване, изключително нахлуване, което се е случило в София през 2002 година “

Тоест, нещо като „ Не съм бил аз, нито пък беше в София “.

Това е следващото обвиняване против холивудския артист, който през последните години прекарва от ден на ден време в Източна Европа, а през 2016-а получи персонално от президента Путин съветски паспорт. От сходен вид държание на Стивън Сегал са се оплаквали още най-малко няколко дами, измежду които Порша де Роси, Джени Маккарти и Джулиана Маргулис.

Междувременно от полицията в Лос Анджелис оповестиха, че по отношение на многократните обвинявания в полов тормоз, са почнали следствие против Стивън Сегал.

Източник: ploshtadslaveikov.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР