Британска анкета потърси отговор на въпроса какво определя мъжествеността в

...
Британска анкета потърси отговор на въпроса какво определя мъжествеността в
Коментари Харесай

Лоялноста е най-голямата проява на мъжественост

Британска анкета потърси отговор на въпроса какво дефинира мъжествеността в наше време и първото място с 42 % зае лоялността към приятелите, заяви в. "Дейли рекърд ".

Други значими качества за актуалния мъж са вярността към партньорката (37 процента), да отваря вратата и за двата пола, да взе участие в домакинската работа (27 процента), да бъде равносилен родител - 26 %. Те заемат от второто до 5-ото място.

Макар и в листата да попадат умения, считани от край време за демонстрация на неустрашимост, като да можеш да сменяш автомобилна гума (15 процента) или контакт (16 процента), множеството значими характерности не са обичайни.

На шесто място, да вземем за пример, е да знаеш по кое време да държиш устата си затворена. На седмо - да се грижиш за положителната си физическа форма, а на осмо - да не се страхуваш да плачеш. След това идват промяната на памперсите и диалозите за възприятията.

От 11-о до 20 място са самоувереността, да не препиваш, да можеш да опечеш месо, да си грамотен, да не ревнуваш. Чак по-късно са промяната на контакта и гумата (16-о и 17-о място). Сред значимите характерности на актуалния мъж са да се ориентира добре без джипиес, да одобри да не работи, с цел да си гледа децата, да носи бебето на улицата в слинг.

Анкетата е направена единствено измежду мъже от телевизия Куест. Според 58 % от участниците животът на мъжете е по-лесен в актуалния свят. Същото мислят и 68 % от запитаните дами в спомагателна анкета. Почти две трети (62 процента) от представителите на мощния пол са споделили, че мъжът би трябвало да обезпечава хляба в фамилията, при 46 % от дамите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР