Британката Гилейн Максуел, известна фигура във висшето общество, бе осъдена

...
Британката Гилейн Максуел, известна фигура във висшето общество, бе осъдена
Коментари Харесай

Максуел призната за виновна, че помагала на Епстийн за сексуално малтретиране на момичета

Британката Гилейн Максуел, известна фигура във висшето общество, бе наказана от федералния съд в Ню Йорк поради привличане на малолетни девойки за полово малтретиране от финансиста Джефри Епстийн.

Тя бе приета за отговорна по 5 от общо шест повдигнати обвинявания и може да получи до 65 години затвор.

Присъдата постави завършек на едномесечен развой, включващ разкази за половата употреба на девойки на 14 години. Четири дами описаха по какъв начин са били измъчвани като тийнейджърки през 90-те и началото на 2000 година  в луксозните домове на финансовия магнат Епстийн във Флорида, Ню Йорк и Ню Мексико.

Гилейн Максуел (60 г.), щерка на някогашния медиен магнат Робърт Максуел и близка приятелка  на  финансиста Джефри Епстийн, е приета за отговорна за полов трафик на малолетни лица за присъединяване в незаконна полова активност и три обвинявания в скрит план.

По време на процеса  24 очевидци дадоха показания за живота в домовете на Епстийн, а водачите на частния аероплан на финансиста, които  свидетелстваха, загатнаха познати имена от елита, като английския принц Андрю, Бил Клинтън, Доналд Тръмп  и други

Според отбраната Максуел е жертва на отмъстително правосъдно гонене, замислено да раздаде правораздаване на дами, откакто Епстийн се самоуби, до момента в който чакаше правосъден развой през 2019 година

Адвокатката на Максуел, Боби С. Стърнхайм, сподели, че обвиняванията против Гилейн са за неща, които Джефри Епстийн е направил, а на излизане от съда съобщи, че са доста разочаровани от присъдата, подготвени са да  апелират и имат вяра,че Максуел ще бъде оправдана.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР