BRING ME THE HORIZON ще са вторият хедлайнерът на Hills

...
BRING ME THE HORIZON ще са вторият хедлайнерът на Hills
Коментари Харесай

За първи път в България: Номинирани за Грами на Hills of Rock 2024 в Пловдив

BRING ME THE HORIZON ще са вторият хедлайнерът на Hills of Rock 2024 в Пловдив на 26 юли.
С номинация за Grammy и одеве извоювана премия BRIT за най-хубава алтърнатив/рок група, с над 5 милиона продадени албума световно, aрмия от почитатели, разпродадени турнета в целия свят, мултиплатинените BRING ME THE HORIZON идват за пръв път в България, когато са на върха на славата.
Започналите като непретенциозна deathcore група от Шефилд, BMTH не просто доближават международен триумф, а го вършат със размах, като се трансформират в една от бандите с най-силно влияние върху цяло потомство почитатели и реализатори в разнообразни музикални жанрове и безусловно пренаписват определението за това какво значи да бъдеш част от модерната метъл сцена. Оли Сайкс и компания освен излъчват необуздана сила и оферират зашеметяваща сценография, анимация и пиротехника онлайн, звукът и продукцията им премислят жанра.
Фенове на опитите в музиката, BMTH си сътрудничат предизвикателно с поп звезди като Ed Sheeran, с рискови актьори като Dani Filth от Cradle of Filth, даже включват и български фолклорни претекстове от националната ария „ Ерген Деда “ в един от най-успешните си сингли Parasite Eve.
Ангажиментът на Fest Team е да продължи да дава най-хубавото от интернационалната и българска музикална сцена, гарантирайки на публиката вълнуващи и незабравими моменти по време на събитията си с актьори и осъществявания на международно равнище.
Така, към към този момент оповестените КoЯn, Spiritbox и Loathe за първия фестивален ден на HILLS OF ROCK, 25 юли, към най-големия български фестивал за рок и метъл музика, се причисляват и сензационните Bring Me The Horizon като хедлайнери за 26 юли.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР