Бриджит Стауб ОТ Сан Антонио, Тексас (САЩ), се завърнала у

...
Бриджит Стауб ОТ Сан Антонио, Тексас (САЩ), се завърнала у
Коментари Харесай

Взимайки от приюта глуха стара котка, момичето намерило истински приятел

Бриджит Стауб ОТ Сан Антонио, Тексас (САЩ), се завърнала вкъщи след месец лекуване. Момичето осъзнало, че е почнала нова страница в живота й, само че се почувствала непълноценна, нещо й липсваше.

Tогава тя решила да си вземе котка и отишла в локалния подслон. Молбата й се оказала доста необикновена: нормално хората търсят по-красиви и по-здрави дребни котенца, а Бриджит поискала да й дадат котката, която е била в приюта най-дълго време. Тази, която никой не желал да вземе.

Това била котката Кали, изцяло глуха и, съдейки по това, че нямала съвсем никакви зъби, доста остаряла.

Кали била красива трицветна котка с големи зелени очи. В изявление за LoveMeow Бриджит споделя, че незабавно щом Кали излязла от клетката, тя измяукала доста мощно и извънредно. Първоначално този тон предиздвикал момичето да се смее.

Котката отишла до мивката и мяукала, до момента в който Бриджит се сетила да отвори крана за вода. Тогава котката почнала да се търка в ръцете на Бриджит, искайки да бъде погалена, а по-късно се свила на топка.

Бриджит осъзнала, че е намерила „ своята “ котка. Няколко дни по-късно момичето я прибрало.

Първата нощ била тежка за Кали. Котката била обезпокоена и съумяла да заспи едвам на сутринта, свита в краката на Бриджит. Най-накрая осъзнала, че е намерила дом.

Сега Кали спи с Бриджит, от време на време споделя възглавницата си с нея.

Момичето е щастливо, че я е намерило, тъй като котката носи доста наслада в живота й.

„ Това е толкоз общоприета фраза, само че за мен е вярно… Може би съм й избавила живота, като я взех от подслон, само че тя преди малко избави моя “, споделя Бриджит за Кали.

В последна сметка, какво може да бъде по-ценно от това да почувстваш любовта онлайн създание?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР