Бриджит Бардо винаги е била ангажирана със защитата на животните.

...
Бриджит Бардо винаги е била ангажирана със защитата на животните.
Коментари Харесай

Шок! Кой се закани на Бриджит Бардо

Бриджит Бардо постоянно е била ангажирана със отбраната на животните. Това е борба, която известната актриса от време на време мъчно е понасяла, разкрива документалния филм, режисиран от Мирей Дюма. В него се твърди, че тя е била неведнъж заплашвана със гибел, написа БГНЕС.

Бриджит Бардо е посветила целия си живот на животните. Иконата на френското кино постоянно е предпочитала четириногите си другари пред хората. Когато се ражда синът ѝ Никола, тя даже признава години по-късно, че би предпочела " да роди куче ".
-->
На 88-годишна възраст Бриджит Бардо постоянно е била отдадена на идеята на животните.

На 31 декември 2022 година тя не се поколеба да се изправи против Еманюел Макрон посредством Le Journal Du Dimanche, разкривайки своите пожелания за 2023 г.  " Иска ми се Макрон да си е отишъл. Той не се интересува от нищо. Той не прави нищо нито за хората, нито за животните. А още по-малко за Франция. "

На 26 май Бриджит Бардо написа отворено писмо в отбрана на жабите, откакто хората се оплакаха от нощното им крякане.

Но непоколебимата ангажираност на Бриджит Бардо не ѝ е спечелила другари. Всъщност е тъкмо противоположното. В документалния филм Brigitte Bardot l`Insoumise /Непокорната Бриджид Бардо, излъчен по Canal+ Docs на 19 юни, някогашната спътница на Роже Вадим споделя по какъв начин тя е отчуждила много хора.

" Когато за първи път излязох по малкия екран и споделих, че към този момент не хапвам конско месо, ме чакаше цяла комисия от конски касапи с престилки, оцапани с кръв, и огромни ножове. Те споделиха на защитата ми: " Когато шефката ти дойде, кажи ѝ, че я чакаме с ножове, и ще ѝ разбираем какво мислим за това, което сподели ", спомня си тя.

В изявление от 2006 година, което е повторено в този документален филм, режисиран от Мирей Дюма, Брижит Бардо също приказва за омразата, която е провокирала в ловната общественост.  " Те ме заплашваха със гибел. Дори се питах дали да продължа тази битка... И го направих ", доверява тя. Борба, която тя ще продължи до последния си мирис. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР