Бременната съпругата на 25-годишният шофьор, който загина снощи в зверската

...
Бременната съпругата на 25-годишният шофьор, който загина снощи в зверската
Коментари Харесай

Жена загуби бебето си в зверска катастрофа

Бременната брачната половинка на 25-годишният водач, който почина нощес в зверската злополука сред врачанските села Люти дол и Ребърково, е изгубила бебето си. 28-годишната жена сега е в интензивното поделение на болничното заведение във Враца. Там са настанени и двете й деца - момче на 12 и момиче на 10 години, които са с доста фрактури. Бабата на децата, която е била петият пасажер, също е с голям брой пострадвания. Лекарите към момента не са им съобщили, че мъжът е умрял в злополуката. Семейството живее в София. Във съдбовната вечер те пътували с лекия си автомобил „ Мазда “, когато върху колата връхлетял „ Сеат Ибиса “ с врачанска регистрация. Зад кормилото бил 39-годишният Георги Чакалски, който след това се оказа надрусан с амфетамини. С него е пътувала и сестра му Лилия. Чакалски е с адресна регистрация във Враца, само че живее в Козлодуй. Той е подхванал рисково изпреварване на колона от коли, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и блъснал челно „ Мазда “-та.

Близки на потърпевшото семейство от София сигнализираха, че виновният водач е бил освободен да се прибере в Козлодуй. Те се притесняват, че той може да се укрие.

„ Водачът не е задържан, а е освободен по здравословни аргументи, тъй като има доста пострадвания след злополуката. Това не значи, че няма да му се търси отговорност “, разясниха от полицията във Враца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР