Бразилският нападател на Гремио Алдемир дос Сантос Ферейра - Ферейриня

...
Бразилският нападател на Гремио Алдемир дос Сантос Ферейра - Ферейриня
Коментари Харесай

Бразилец се похвали с трансфер в Берое

Бразилският нападател на Гремио Алдемир дос Сантос Ферейра - Ферейриня удостовери, че ще продължи своята кариера в Берое. Това той стори пред локалното издание " UOL ".

" Предстои ми ново предизвикателство в Европа. През идната година ще играя в България за тима на Берое. Няма, самообладание за тази крачка в моята кариера ", разяснява 25-годишното крило.

" Знам, че тимът, в който отивам да играя има съществени упоритости да играе в европейските клубни шампионати, в случай че не още това лято, то през идната година. Берое е доста упорит план, с който се надявам да реализира триумф. Знам, че в Берое има доста латиноамерикански футболисти. Вярвам, че те ще ми оказват помощ за по-бързата акомодация. Не знам доста за българското състезание, само че имам вяра, че това ще бъде същинско предизвикателство, с цел да мога да покажа най-хубавото, на което съм кадърен ", добави той.

" Познавам се с Дарлан, с който до преди няколко месеца играехме дружно. Той мина в Левски. Ще се осведомявам от него за българския футбол и метода на живот в България ", съобщи Ферейриня.

Според информацията на " UOL " Ферейриня ще играе в Берое чартърен до края на сезона.

В Берое работят по изваждането на работна виза на бразилския футболист.

Това се обрисува да бъде вторият доста сериозен трансфер на Берое, който към този момент притегли Себастиан Вия, макар че към момента не е ясно по кое време колумбиецът ще бъде подготвен да дебютира за старозагорския тим.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР