Телевизионна премиера на новото си парче – Не казвай сбогом

...
Телевизионна премиера на новото си парче – Не казвай сбогом
Коментари Харесай

Орлин Горанов: След 50 години на сцената, възрастта е само статистика

Телевизионна премиера на новото си парче – „ Не казвай довиждане тази нощ “ направи Орлин Горанов в изявление при Гала в „ На кафе “ по NOVA.

Песента е записана преди няколко години за фестивала „ София пее “ и дружно с създателя на текста, музиката и аранжимента Ивайло Терзиев взимат премия за композицията.

Орлин Горанов споделя че се влюбва в парчето от първия път, само че е чакал подобаващия миг да го пресъздават в този момент в клип с присъединяване на модела и актриса Диляна Попова.

За Орлин Горанов, който чества впечатляващите 50 години на сцена, годините са единствено статистика . Стартира кариерата си през 1974г. с осъществяване в един от първите български оперетни мюзикъли „ Мостът “, като част от хора. Така потегля певческата му кариера, която е супер сполучлива през годините и продължава до през днешния ден.

Усещането да си на сцена и всяка една изява не се трансформират през годините. За Орлин Горанов те постоянно остават една специфична тръпка и предизвикателство, както за него по този начин и за публиката.

За разликата в публиката през годините, за идното си турне което започва в Пловдив на 26 юни - „ 50 години магия “ и какво щеше да избере за себе си в случай че не беше станал поп реализатор гледаме във видеото от „ На кафе “ нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР