Бразилският нападател Игор Тиаго е договори личните си условия с

...
Бразилският нападател Игор Тиаго е договори личните си условия с
Коментари Харесай

Потрес в Разрад! Най-добрият в Лудогорец си тръгва: Киро, с тая заплата няма как да остана

Бразилският нападател Игор Тиаго е контракти персоналните си условия с Клуб Брюж, оповестява „ Het Nieuwsblad “.
Изданието разкрива, че в случай че договорката сред Брюж и Лудогорец бъде финализирана, Тиаго ще получава заплата от 1,2 милиона евро на година.
Договорът на бразилския нападател с Брюж ще бъде за интервал от четири години.
„ Със своите естествени голове и млада възраст Тиаго към момента има доста капацитет да се развива. Освен това той е едвам при започване на кариерата си в европейския футбол, откакто мина от бразилския Крузейро в Лудогорец през февруари 2022 година “, написа изданието. „ Игор Тиаго има всички качества, които Клуб Брюж търси в целевия нападател. Бразилецът има впечатляващ атлетичен профил с растеж от 1,90 метра. Освен това е млад и има доста поле за развиване. Тиаго демонстрира своята еластичност в Лудогорец, защото той освен е машина за отбелязване на голове с 14 гола – което го слага на трето място в класацията за голмайстори на Първа лига – само че има и пет асистенции. Освен това Тиаго има отлични физически качества и владее топката, което го прави скъп за неговия тим. С растежа си е рисков и във въздуха и печели доста дуели “, пишат още белгийците.
„ Качествата на Игор Тиаго го вършат тъкмо този вид нападател, който Брюж обезверено търсеше предишното лято. Със своята млада възраст и огромен гений, той може да бъде скъпа инвестиция за Клуб Брюж и вероятно да окаже неотложно въздействие на стадион Ян Брейдел. Ако съпоставим някои съответни данни с тези на актуалните нападатели на Клуб Брюж Феран Жутгла и Роман Яремчук, Тиаго стои с глава над останалите. Важно е обаче да се подчертае, че има разлика в качеството сред българската и белгийската лига, тъй че това би трябвало да се има поради при съпоставяне “, приключва „ Het Nieuwsblad “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР