Бразилският гранд Флуминензе на практика потвърди трансфера на халфа Нонато

...
Бразилският гранд Флуминензе на практика потвърди трансфера на халфа Нонато
Коментари Харесай

От Флуминезе потвърдиха, че Нонато отива в Лудогорец

Бразилският гранд Флуминензе на процедура удостовери прехвърлянето на халфа Нонато в Лудогорец. Халфът играеше чартърен при " трикольорите " от Интернасионал, само че клубът разгласи раздялата с него. По-рано през днешния ден медиите в Бразилия разкриха, че разградчани са постигнали сделка за трансфер на 24-годишния полузащитник срещу 1.7 млн. $ за 70% от неговите права. Освен това са планувани и разнообразни бонуси, които могат да доближат до 600 хиляди $. Шампионите са подобрили и персоналните условия на футболиста, с цел да се съгласи той на трансфер в Разград. 

„ Нонато напуща Флуминензе, с цел да подпише с български клуб. Напускането става след договаряния сред Интернасионал (притежател на правата на футболиста) и европейския клуб. В рамките на опциите си Флуминензе се опита да задържи играча, който избра да реализира трансфер в европейския клуб ", написа в известието на бразилския гранд. 

„ Флуминензе благодари на Нонато за цялата му отдаденост през 55-те мача, в които той игра за „ трикольорите “ и му пожелаваме доста триумфи в новото му предизвикателство. Клубът благодари и на борда на Интернасионал за правилния, заслужен и транспарантен метод, по който бяха водени договарянията “, прибавиха от клуба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР