Бразилската звезда - Неймар, използва социалните мрежи, за да отправи

...
Бразилската звезда - Неймар, използва социалните мрежи, за да отправи
Коментари Харесай

Неймар отправи послание към Тите и заяви: Боли, но за щастие все още не съм се научил да губя

Бразилската звезда - Неймар, употребява обществените мрежи, с цел да насочи обръщение към почитателите след отпадането на " селесао " от Мондиал 2022. Сочените за любимец №1 в шампионата южноамериканци отстъпиха на Хърватия след осъществяване на дузпи. Нападателят пусна два поста, като вторият беше отдаден на селекционера Тите. 

„ Все още пъклен боли от загубата. Бяхме толкоз близо, толкоз близо. За страдание или за благополучие към момента не съм се научил да изгубвам. Пораженията ме вършат по-силен, само че пъклен болят и към момента не съм привикнал с това. Както и да е, би трябвало да продължим, животът ни движи напред, даже и да боли и болката лишава време, с цел да се излекува. Трябва да продължим. Още един път желая да благодаря на бразилския народ за неговата поддръжка и любов. Чувайки, че сме се борили до края, това леко ни утешава. Благодаря на Катар за всичко. Първенството бе красиво и купата трябваше да е в Бразилия, с цел да увенчае всичко, само че по Божия воля не се случи. Продължаваме... Сега би трябвало да изхвърлим ключа, да се отдадем на фамилиите и приятелите си, да презаредим силата, тъй като оправянето с това проваляне ще бъде доста мъчно и към момента доста ме боли. МНОГО! ВЯРА! "

След това той написа и специфичен пост за Тите, който по всичко наподобява, че повече няма да води Бразилия. 

" Преди да се срещнем персонално играх доста пъти против теб и мога да ти кажа... Мислех, че в действителност си скучен! Събра екип и бе направил всичко, с цел да ме победиш, само че ориста е смешна, а? Поставиха те като мой треньор, а мен като номер 10. Познавах те като треньор и към този момент знаех, че си доста добър, само че като човек си МНОГО ПО-ДОБЪР! Тук съм, с цел да ти благодаря намерено за всичко, всички уроци, които ни даде... а те бяха толкоз доста. Винаги ще бъдеш един от най-хубавите треньори, които съм имал или ще имам, постоянно ще те помня. Имахме красиви моменти, само че имахме и моменти, които ни нараняваха доста и последните ще ни нараняват дълго време. Заслужаваше да бъдеш коронован с тази купа. Всички го заслужавахме за всичко, което направихме и за всичко, от което се отказахме, с цел да се опитаме да реализираме най-голямата си фантазия. Бог не искаше по този начин, самообладание! Бог ни е дал ВСИЧКО! Благодаря ти, професор Тите, за всички научени неща... и в случай че има фраза, която в никакъв случай няма да не помни е: „ ПСИХИЧЕСКИ СИЛНИ “ и ще би трябвало да бъдем МНОГО в този миг! Голяма прегръдка и БЛАГОДАРЯ ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР