Бразилската суперзвезда Неймар направи обръщение към феновете, след като получи

...
Бразилската суперзвезда Неймар направи обръщение към феновете, след като получи
Коментари Харесай

Неймар: Днешният ден се превърна в един от най-трудните моменти в кариерата ми

Бразилската суперзвезда Неймар направи послание към почитателите, откакто получи травма в първия мач на " селесао " на Мондиал 2022. Нападателят беше сменен наложително в 80-ата минута на срещата със Сърбия, извоювана с 2:0. 

Очакванията са офанзивният футболист да пропусне идващите два мача на отбора си против Швейцария и Камерун. 

„ Гордостта и любовта, която изпитвам, че нося този фланелка, нямат пояснение. Дори Бог да ми беше дал опция да избера страна, в която да се родя, щях да избера Бразилия. Нищо в живота ми не беше даденост или реализирано елементарно. Винаги трябваше да преследвам фантазиите и задачите си. Никога не искам зло на никого, само че оказвам помощ на нуждаещите се.

Днешният ден се трансформира в един от най-трудните моменти в кариерата ми... и още веднъж на международно имам травма. Да, ще боли, само че съм сигурен, че ще имам шанса да се върна, тъй като ще направя всичко допустимо да оказа помощ на страната си, на съотборниците си и на себе си. Врагът да ме събори по този начин за дълго време? Никога! Аз съм дете на Бога на невъзможното и вярвата ми е безкрайна ", написа Неймар в обществените мрежи. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР