Бразилската полиция съобщи, че издирвателни екипи са открили вещи на

...
Бразилската полиция съобщи, че издирвателни екипи са открили вещи на
Коментари Харесай

В Бразилия откриха вещи на изчезналия британски журналист

Бразилската полиция заяви, че издирвателни екипи са разкрили движимости на изчезналия английски публицист Дом Филипс и неговия компаньон от коренното население Бруно Перейра, които за финален път бяха видени предходната седмица , съобщи Ройтерс.

В свое изказване полицията сподели, че са били открити облекла на Перейра, в това число здравна карта на негово име и раница с облекла на Филипс, както и ботушите на двамата мъже. Пожарникар, отпред на един от екипите, сподели пред кореспонденти, че раницата, в която имало облекла и преносим компютър, била открита завързана за полупотопен пън в региона, в който двамата мъже били видяни за последно предходната седмица.

Малко преди този момент Елизеу Маяруна , който е чиновник в организацията за коренното население " Фунаи ", сподели пред Ройтерс, че до момента в който претърсвал гората край реката в събота, разкрил облекла, платнище и бутилка моторно масло . Маяруна и други двама членове на издирвателен екип, формиран от представители на коренното население, които познават Перейра, сподели, че те са разпознали негови риза и панталони.

Бразилската полиция е отделила мястото, където са били открити движимостите и сега следователи претърсват региона. Все още няма коментар от бразилското държавно управление.

Източник: Българска телеграфна агенция
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР