Бразилската футболна националка Марта се завърна след дълготрайно лечение на

...
Бразилската футболна националка Марта се завърна след дълготрайно лечение на
Коментари Харесай

Предстоящото Световно първенство може да е последно за легендата Марта

Бразилската футболна националка Марта се завърна след продължително лекуване на травма, траяло към година, а присъединяване й на Световното състезание това лято усъвършенства доста вероятностите пред тима на Бразилия. " Винаги е ужасно да си към Марта. Тя може да помогне на състава да тръгне напред по един необикновен метод. Начинът, по който тя промени женския футбол, е нещо, на което в действителност се удивлявам ", съобщи треньорката на бразилския народен отбор Пиа Сундхаге, представена от АП.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
 До момента Марта е взела участие пет пъти на Световни шампионати, а Мондиал 2023 може би ще бъде последният за нападателката. " Тя промени играта. Нейните креативност и качества развиват футбола всеки минал момент ", безапелационен е селекционерът на женския тим на Съединени американски щати Влатко Андоновски. 37-годишната Марта, която носи екипа на Орландо Прайд в Съединени американски щати, има 115 гола с екипа на " селесао " и е водещ голмайстор на тима за всички времена. Бразилката завоюва премията за номер 1 в света шест пъти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР