Бразилската футболна легенда Пеле използва социалните мрежи, за да поздрави

...
Бразилската футболна легенда Пеле използва социалните мрежи, за да поздрави
Коментари Харесай

Пеле: Поздравления за Аржентина! Диего със сигурност се усмихва сега

Бразилската футболна легенда Пеле употребява обществените мрежи, с цел да поздрави националния тим на Аржентина след спечелването на международната купа в Катар, като не пропусна да спомене и незабравимия Диего Армандо Марадона, който съгласно бразилеца " сигурно е бил с необятна усмивка " след триумфа.

82-годишният Пеле поздрави и капитана на " Албисалесте " Лионел Меси, който по негови думи най-сетне е спечелил купата, която заслужава.

Трикратният международен първенец с Бразилия отдаде дължимото още на Килиан Мбапе, който осъществя хеттрик във финала, както и на сензацията в шампионата Мароко, който стана първият африкански тим, достигнал до полуфиналите.

" Днес футболът продължава да написа своята история, както постоянно по своя вълнуващ метод. Меси завоюва своята първа международна купа, както и заслужаваше. Моят добър другар Мбапе вкара четири гола на финала. Какъв подарък бе да гледаме този театър към бъдещето на нашия спорт. Няма по какъв начин да не поздравя и Мароко за невероятната акция. Страхотно е да забележим Африка да свети. Поздравления за Аржентина! Диего сигурно се усмихва в този момент ", написа Пеле, който на три пъти победи със международната купа с екипа на " Селесао " през 1958, 1962 и 1970 година.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР