Бразилската футболна легенда Пеле, чието здравословно състояние предизвиква сериозна загриженост

...
Бразилската футболна легенда Пеле, чието здравословно състояние предизвиква сериозна загриженост
Коментари Харесай

Пеле с призив към Неймар след Мондиала

Бразилската футболна легенда Пеле, чието здравословно положение провокира сериозна угриженост в спортните среди, прикани звездата на актуалния бразилски футбол Неймар да не пада духом и да не се отхвърля от присъединяване в националния тим след отпадането на Бразилия от Световното състезание в Катар. 

" Не затварям вратата към националния тим, само че и не мога да подсигурявам изцяло, че ще се върна, " сподели Неймар, който не можа да спре сълзите си след трагичния дуел с Хърватия. Тези думи накараха Пеле да реагира с обръщение в Инстаграм, в което акцентира, че нито един връх на попадения във вратата не може да се съпостави с достойнството да представяш Бразилия на футболния терен. 
-->
" На 82 години съм и след цялото това време към момента се надявам, че съм те вдъхновявал по някакъв метод да стигнеш дотук. Все още не си дал всичко, на което си кадърен. Продължавай да ни вдъхновяваш и ти ", написа Пеле, като не пропусна да поздрави Неймар за изравнения връх на Краля на футбола за най-вече голове с националния тим, съобщи БНР.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР