Бразилската диета е режим на хранене, който стопява натрупаните в

...
Бразилската диета е режим на хранене, който стопява натрупаните в
Коментари Харесай

Бразилска диета - плавно сваляне между 5 и 10 кг за 2 седмици

Бразилската диета е режим на хранене, който стопява насъбраните в продължение на години мастни депа в тялото, без стрес и недояждане.
Всяка жена, подлагала се на хранителен режим за вталяване, се стреми главно към три цели:да влезе в най-малко един размер по-тясна дрехада наподобява по-добре, когато се огледа в огледалотонай-трудното – да „ стопи “ мастните депа по тялото си, натрупвани с години.
Последната цел нормално е най-сложна и постоянно обречена на крах, в случай че не се комбинира с гимнастика, ориентирана към тези зони. Не всеки обаче харесва спорта, а и не всеки път остава време за ежедневни тренировки. Вероятно това е една от аргументите така наречен бразилска диета да се трансформира в същинска сензация . Защото този режим стопява тъкмо досадните мастни депа, освен това без да подлага организма на стрес и недояждане. 

 
Какво да очаквате?
Бразилската диета в действителност е нискокалорична и нисковъглехидратна, което разрешава на организма да смъкна гладко сред 5 и 10 кг за 2 седмици. Не е кетогенен режим, тъй че не очаквайте скоростни или великански резултати. 
Какво съставлява този режим?
На пръв взор в диетата няма доста огромни количества храна. Това обаче е илюзия. Реално храната е изцяло задоволителна от позиция на витамини и протеини, с цел да работи организмът чудесно и да не усеща апетит. Тя е разпределена в 5 хранения на ден, като любопитното е, че последното не е най-леко, а задоволително, с цел да държи утолен организма, само че без чувството за преяждане. Основните артикули в диетата са плодове и зеленчуци, наложително съобразени със сезона.

А режимът е шлагер освен тъй като работи върху насъбраните в дълъг интервал от време мастни депа, само че и поради ефикасното деяние и дългогодишен резултат.

Освен че очевидно вталява силуета, той оказва помощ и да се избавим относително бързо и леко от непотребните килограми (стига да не са прекалено много, схваща се). Диетолозите обаче предизвестяват, че не е здравословно да се прави в 4 следващи седмици.
Максимално допустимото е 2 седмици бразилски режим. Може да го повторите след най-малко 7 дни отмора. 
 

 
Основни правила на бразилската диета
В диетата, с изключение на плодове и зеленчуци, участват още протеинови артикули: месо, риба, млечни храни, и пълнозърнести.

Желателно е изборът на протеини да е разнороден (освен когато категорично не е споменат видът), с цел да не се усеща измамлив апетит, причиняван точно при банкет на еднотипна храна и еднообразност в редуването на продуктите. При месата е значимо да не са прекомерно мазни, защото по този начин резултатът от режима ще бъде по-малък или нулев.

Друго предписание на бразилската диета – храненията са 5 дневно, само че сред първото и последното не трябва да има повече от 12 часа. През останалите 12 часа не се приема никаква храна.

Това разрешава да се реагира според от навиците или съответната обстановка. Ако да вземем за пример ви следва късна вечеря или работите до късно, а заран си поспивате повече, първата закуска умерено може може да стартира не в 7, а в 10 часа. В менюто липсват комплицирани въглехидрати и това е друго предписание, към което би трябвало строго да се придържате.

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР