Браузърите вече не са само за разглеждане на уеб страници

...
Браузърите вече не са само за разглеждане на уеб страници
Коментари Харесай

С Chrome Music Lab Song Maker създавате музика директно в браузъра

Браузърите към този момент не са единствено за разглеждане на уеб страници и GIF-ове на сладки котки. Производителите на браузъри уголемяват софтуера си, с цел да приспособят всички типове наличие. Най-новото произведение на Гугъл е несъмнено най-забавното и пристрастяващо.

Song Maker на Chrome Music Lab е тъкмо това, което приказва и името му. За разлика от другите съществуващи музикални лаборатории, Song Maker наподобява като напряко излязъл от стратегия за синтезатор. Разбира се, едно опростена стратегия, където съвсем не можеш да сгрешиш и е обезпечено, че ще произведеш нещо, което звучи забавно. Имате ноти, заемащи главната част на мрежата, с два реда за бийтове. Можете да избирате инструмент, движение и даже да свържете MIDI клавиатура , в случай че сте толкоз напреднали.

Song Maker няма управление за потребление , той предизвиква вашето любознание и креативност, вместо да ви демонстрира какво да вършиме. Можете да „активирате“ нота, като натиснете Backspace и пътувате по мрежата с курсорните бутони. Или можете просто да „нарисувате“ шедьовър с мишката и да чуете по какъв начин би изглеждал.

Инструментът не изисква регистрация и даже може да работи в други браузъри. Макар да може да създадете някои чудесни мелодии, няма метод да ги експортирате. Можете да ги „запазите“, само че това значи просто да получите връзка, която можете да споделяте.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР