Братът на криптокралицата Ружа Игнатова, издирвана от САЩ и други

...
Братът на криптокралицата Ружа Игнатова, издирвана от САЩ и други
Коментари Харесай

Братът на фараонката Ружа отърва 90 г. затвор

Братът на криптокралицата Ружа Игнатова, търсена от Съединени американски щати и други страни за машинация за милиарди, се избави от 90 години затвор, написа bg-voice.com.

Константин Игнатов бе арестуван в Щатите, само че към този момент не е измежду главните обвинени по процеса против OneCoin, откакто се е споразумял с юристите на ищците вложители. Новината бе публикувана от бизнес изданието Finance Magnates. Подробностите за правосъдната конвенция остават неразбираеми, само че представители на всички вложители, претърпели огромни финансови загуби от измамата, декларират, че „ не пречат по никакъв метод “ на по-нататъшно следствие против други обвинени.

От представени документи излиза наяве, че процесът ще продължи да бъде ориентиран към друга основна фигура на OneCoin – сестрата на Константин Ружа Игнатова, която е създател на компанията, считана за Схема на Понци, т.е. финансова пирамида.

Българката изчезна през 2017 година, откакто бе издадена загадка заповед за нейния арест. Докато точните аргументи за споразумяване на случая към този момент не са ясни, към този момент се разбра, че Игнатов  проговори против изчезналата си сестра. Станаха известни негови думи, че е дал на щатското държавно управление информация „ за закононарушенията, които направих, и всяка информация, която имах за OneCoin и обвързваните с тях хора и закононарушенията, които са осъществени там “.

Игнатов твърди, че те са дело на членове на неговото семейство. Това били сестра му и майка му Веска, която играе значима роля в работата на OneCoin. Самият Константин даже бил наел частен следовател, с цел да откри Ружа, само че той се кълне, че не е разговарял с нея, откогато изчезнала. Преди месеци той твърдеше, че тя се е покрила поради недоволството от вложили стотици хиляди долари вложители, които осъзнали, че става въпрос за пирамида.

Игнатов призна, че е лъгал, като преди да бъде арестуван, твърдеше, че има контакт със сестра си. Това ставало много време след като тя към този момент мина в конспиративност, с цел да се поддържа успокоение, че Ружа управлява бизнеса. Има доктрина, че криптокралицата може да се появи още веднъж в обществото след броени дни.

В мрежата за видеосподеляне YouTube се появи близо едноминутно клипче, на което на румънски се анонсира среща на OnеCoin вложители под наслов „ Легендата за One “. Тя ще се организира от 21 до 23 август. Освен че е посочено, че хазаин ще е Букурещ, няма повече данни за съответното място, написа Блиц.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР