Бранителят на Ливърпул и Англия Джо Гомес поднови тренировки, след

...
Бранителят на Ливърпул и Англия Джо Гомес поднови тренировки, след
Коментари Харесай

Радост за Клоп: Джо Гомес поднови тренировки, Окс ще го направи след седмица

Бранителят на Ливърпул и Англия Джо Гомес възобнови тренировки, откакто пропусна повече от три месеца поради фрактура на крайници. За последно 21-годишният бранител игра на 5 декември, когато получи и контузията си в дуела против Бърнли. Гомес стартира доста мощно сезона, като партньорството му с Вирджил ван Дайк бе определяно като едно от най-хубавите във Висшата лига.

" Хубаво е. Джо към този момент не е контузен и е съвсем подготвен. Той беше навън за 15 седмици. Това е дълъг интервал, тъй че в този момент би трябвало отначало да постави основата за финала на сезона ", разяснява мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

Другата добра в вест в лагера на мърсисайдци е, че Алекс Окслейд-Чембърлейн, който скъса връзки преди близо година, може да възобнови тренировки след към седмица. Очаква се той също да бъде разполагаем за последните мачове от акцията.
" Разбира се, ние сме деликатни с него. Той продължава да работи, направи доста и мисля, че след седмица може да тренира още веднъж. След това всичко ще бъде наред ", добави германецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР