Брадли Купър е неузнаваем като Ленард Бърнстейн в Маестро -

...
Брадли Купър е неузнаваем като Ленард Бърнстейн в Маестро -
Коментари Харесай

Брадли Купър е неузнаваем - вижте първият трейлър на Маестро!

Брадли Купър е неразпознаваем като Ленард Бърнстейн в " Маестро - биографичния филм известния диригент, пианист и композитор Ленард Бърнстейн. 

Стрийминг платформата Netflix показа първия формален филмов откъс на лентата, във фокуса на която е бурният 25-годишен брак на Бърнстейн с Фелисия Монтеалегре - една комплицирана обич от запознанството им на празненство през 1946 година до два годежа, брак и три деца 

Купър е и режисьор на кино лентата, както и негов съсценарист дружно с Джош Сингър ( " Спотлайт " ). Актьорът дебютира зад камера с " Роди се звезда ", в който си партнираше с Лейди Гага. 

В ролята на Монтеалегре е Кери Мълиган. Актьорският състав включва още Мая Хоук ( като щерка им Джейми) и Сам Нивола (като сина им Александър), както и Мат Бомър, Сара Силвърман, Уилям Хил, Тим Роган, Малъри Портной и други. 

Сред продуцентите на " Маестро " са Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг.  

Оператор е Матю Либатик, с който Брадли Купър е работил и над " Роди се звезда ". Филмът беше номиниран за няколко награди " Оскар " и завоюва в категорията за истинска ария с Shallow на Лейди Гага.  

" Маестро " ще има премиера на кинофестивала във Венеция през септември, ноември ще се появи в определени киносалони, а на 20 декемри ще е наличен в Netflix. 

 
Ема Стоун, Майкъл Фасбендър и Брадли Купър в 10 кино лентата от фестивала във Венеция

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР