Брад Пит е организирал грандиозно пица парти за 14-я рожден

...
Брад Пит е организирал грандиозно пица парти за 14-я рожден
Коментари Харесай

Брад Пит изпече пица за ЧРД на дъщеря си

Брад Пит е провел грандиозно пица празненство за 14-я рожден ден да щерка си Шайло, предадоха от TheSun. Твърди се, че по случай празника артистът съумял да се събере с всичките си деца – в това число Мадокс, с който не са в топли връзки. Първородният правоприемник на клана Джоли-Пит се прибра в Ел Ей преди пандемията. Той е студент в университета на Сеул, само че през последните месеци се образова отдалечено от имението за 25 милиона $ на звездната си майка.

ВИЖ ОЩЕ: Тайни фотоси на Джоли – онлайн шлагер

„ Брад в действителност се постара на направи деня на Шайло специфичен, от дълго време възнамерява купона. Не може да повярва какъв брой е пораснала. Той се е обзавел със скъпа фурна за пица и съумя да й сготви от обичаната храна. Разбира се, имаше и торта за десерт “, споделя неизвестен източник.

ВИЖ ОЩЕ: Анджелина Джоли с нови забрани за Брад Пит

Пит подарил на Шайло винтидж уред за моментални фотоси, защото младата дама е фен фотограф. Той й е направил албум с най-хубавите й фотоси от последните няколко години. Звездният татко е обезпечил на щерка си и уроци по китара. Колега на Пит пък изненадал рожденичката с видеомонтаж от клипчета с поздравления от нейни близки и другари, с които девойката не се е виждала скоро поради пандемията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР