Бойко Борисов ясно каза, че няма да подаде оставка. Ако

...
Бойко Борисов ясно каза, че няма да подаде оставка. Ако
Коментари Харесай

Шефът на БНБ оглавява експертен кабинет?

" Бойко Борисов ясно сподели, че няма да подаде оставка. Ако митингите ескалират, ще има експертно държавно управление ", това съобщи по стратегия " Хоризонт " на БНР политологът проф. Румяна Коларова.

" Институцията служебно държавно управление в България в действителност е много неадекватна в съпоставяне с практиката на европейските демокрации. Това е в действителност действителното присъединяване на президента в изпълнителната власт.

Борисов сега ползва една общоприета рецепта в две стъпки, по този начин както се ползва в Европа. Ако се стигне до мощна ескалация на митингите, ще последва така наречен експертно държавно управление с министър ръководител Димитър Радев.

Или той (Борисов - бел. ред.) в отпуск, ръководят вицепремиери, които са специалисти. Аз съм уверена, че сега назначенията, които ще се създадат, те няма да единствено три, няма да бъдат партийци на ГЕРБ ", добави Коларова.

И сега ГЕРБ имат 10 на 100 преднина пред Българска социалистическа партия, в случай че отидат на предварителни избори, само че за тях стратегически това е неловко, тъй като то е проваляне пред политическият им съперник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР