Бойко Борисов снощи отново е имал разговори със строителите и

...
Бойко Борисов снощи отново е имал разговори със строителите и
Коментари Харесай

Бойко Борисов снощи говорил със строителите на „Колежа“! Днес инспекция отиде там и видя чудо!

Бойко Борисов нощес още веднъж е имал диалози със строителите и това дава резултат под тепетата! Монтират се лампи и елементи на козирката, приготвят се секторите за слагане на седалките на стадион „ Христо Ботев “.
Това видя комисията от общинари отпред със зам.-кмета Георги Титюков на стадион „ Христо Ботев “. Спортният комплекс, към който се вихрят в последно време кавги основно за пари, наподобява все по-подреден. Но работа има още доста, както е обяснено и на Борисов нощес.
„ Оптимист съм, че ще бъде приключен в точния момент и в края на април на него ще играят „ Ботев “ (Пд) и „ Левски “ (Сф) “, съобщи Титюков.  С него бяха общинари и представители на почитателите. Впечатлен е, че сега работят 200 души.
Мениджърът на плана Цветан Павлов добави, че се постанова да бъдат преодолени доста компликации, само че работата върви в цялостен ход.
„ Налага се да се занимаваме и с крадци. Преди няколко дни отмъкнаха кабел за 20 000 лв. “, съобщи Павлов.
Ръководителят на обекта Асен Кехайов увери, че всички забележки на специалистите за пропуски в качеството ще бъдат взети под внимание и проблемите ще бъдат отстранени, както е станало и с предходните.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР