Бойко Борисов се появи в Пловдив на площад Съединение“ по

...
Бойко Борисов се появи в Пловдив на площад Съединение“ по
Коментари Харесай

Борисов прегърна разплаканата Каназирева и се закани: ГЕРБ помага на хората, ще направим необходимото

Бойко Борисов се появи в Пловдив на площад „ Съединение “ по случай националния празник. Още при идването си водачът на ГЕРБ прегърна Дани Каназирева, която преди дни се отхвърли да е част от изборната конкуренция, само че остана кадър на партията. Каназирева го посрещна с усмивка и съвсем се разплака при прегръдката с него.

Бившият министър председател бе съпроводен от членове на ГЕРБ, измежду които Вежди Рашидов, Радомир Чолаков и Десислава Атанасова. На място участваха Георги Тотев и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

„ След като преди 2 години ни разединиха по този начин, би трябвало да мислим по какъв начин да сплотяваме народа. Има наводнения на всички места, това е буря. Ако има отговорни, има органи, които да се занимават с тях “, сподели той.

По думите му всички младежи на ГЕРБ е там, само че им е забранил да се пускат във Facebook, а просто да оказват помощ.

„ Важно е страната да има бързи реакции в такива моменти. Автомагистрала „ Тракия “ към този момент е в безобразно положение, нищо не е пипнато, това е рисково “, сподели той.

„ Слушам ги деликатно. Тези дни отново не престават да бръщолевят какво ли не. Ние като нация би трябвало да създадем нужното “, съобщи Борисов.

Той изброи в какъв брой доста градове е било вложено от страна на ГЕРБ през годините на ръководство.

„ Мислете по какъв начин и кой ще ръководи. Важно е след втори да се направи най-важното и да се загърбят разликите. Не чета кой е първи, а чета какво отразяват организациите в настроението на хората. 70% от българите споделят, че в последната година живеят по-лошо. Кое да продължим ние, утежняването ли “, запита Борисов.

„ Бойко Рашков от година и половина е министър, а Денков? Сега Демерджиев, тъй като е пловдивчанин, това, което чух, че приказва, мога и аз да го пояснявам “, сподели Борисов и добави:

„ Петков споделя, че са вкарвани храни през границата, но парите били за мен. Демерджиев пък споделя, че граничарите са пускали хиляди мигранти да влизат. Граничари са ставали трафиканти. По пътя на логиката на Петков, всичко е отивало при Рашков и при него, и са напълнили страната с мигранти “, сподели Борисов.

Той обаче съобщи, че е по-важно да се каже какво ще се направи за хората:

„ Ние ще върнем естествените цени на нафта и горивата, за газа знаете, че се оправям постоянно. Точка “, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Когато председателствах Европейски Съюз, тогава в Брюксел отидохме дружно с Радев. Тогава демонстрирахме единството на нацията. След това пристигнаха всички водачи на Европейски Съюз и ни поздравиха “, спомни си Борисов и сподели, че тогава мотото на България е станало мото на целият Европейски Съюз – „ Съединението прави силата “.

„ Важно е егото малко да поприключи. Това най-малко по пътя на формалната логичност. Те са се пенсионирали, те са по-ниско от нас. Пагубно е да си приказваме по този начин за избори. Оставете Петков, гледайте зад него. Нинова, гледайте зад нея. Ние се превърнахме на футболни агитки. Едно време Б бранш за Левски, Г за ЦСКА, а многото хора са в А и В. Затова акцията би трябвало да е мъдра и да се обединим. Само по този начин може да обезвредим рецесията “, сподели още Борисов.

Бившият министър председател пожела триумф на всички и подреди на фрагментите на ГЕРБ да се върнат да оказват помощ на наводнените села, само че тихичко.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР