Бойко Борисов събра стотици симпатизанти на ГЕРБ в Плевен.Област Плевен

...
Бойко Борисов събра стотици симпатизанти на ГЕРБ в Плевен.Област Плевен
Коментари Харесай

Борисов със сензационно признание. Намеси и Тодор Живков

Бойко Борисов събра стотици симпатизанти на ГЕРБ в Плевен.

" Област Плевен е най-тежко потърпевшият град след ръководството на " Продължаваме промяната " поради прекъсването на строенето на жизненоважната автомагистрала " Хемус ", сподели водещият на листата в Плевен Пламен Тачев и се обърна към водача на ГЕРБ - Борисов: " Искам да разглася, че всички плевенчани ще гласуваме да сме първа политическа мощ с резултат подобен, който да ни даде самочувствието да дадем нашия дан в общата успеха на обществото. "
-->
" Евростат, 9-март 2023: инфлацията в България е повишена с 4 пъти от предходната година. С 4 пъти ние сме обеднели ", по този начин стартира речта си пред симпатизантите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Защо понижиха мандатите в Плевен? И по този начин понижиха в цяла Северозападна България - до Добрич, тъй като обезлюдяват, а ги даваме на София. Ако автомагистрала " Хемус " беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи освен до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Единствено можеше да вършим инхауспроекти. Затова сме правили автомагистралите бързо, с цел да изравним Южна и Северна България ", съобщи Борисов, представен от " Труд ".

Той се възмути на медиите, че основават внушения, канейки министър Шишков и не задавайки никакъв журналистически въпрос за Велико Желев.

" Аз няма да съм повече министър председател и не ми пука какво ще кажат, само че като жител съм засегнат на медиите, че вършат реклама на министър Шишков ", съобщи политикът.

Лидерът на ГЕРБ прикани президента Румен Радев да покаже бюджета, " тъй като той е злополука ".

" На вас прави ли ви усещане по какъв начин вършат други акцията. Как пълнят зали, по какъв начин си вършат политиките. Те знаят, че ГЕРБ побеждава " Продължаваме промяната " на всички места ", съобщи Борисов.

Относно ръководителя на " Продължаваме промяната " - Кирил Петков, Борисов разяснява, че се обърквал: " Петков споделя: Увеличихме пенсиите с 50%, 3 пъти. Както и да го смяташ - не става ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР