Бойко Борисов разкри най-важния ход на ГЕРБ на изборите. Дама

...
Бойко Борисов разкри най-важния ход на ГЕРБ на изборите. Дама
Коментари Харесай

Борисов разкри коя дама повежда ГЕРБ за изборите и подпука ПП: Безхаберно развалиха правителството

Бойко Борисов разкри най-важния ход на ГЕРБ на изборите. Дама повежда партията на вота на 9 юни.
„ Не съм приказвал с Данчето, само че мисля на тези избори да я вкараме преди всичко като народен представител “, съобщи Борисов по време на среща със симпатизанти на партията в столичния регион „ Подуяне “. Борисов визираше някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова, която в този миг седеше вдясно от него. Веднага по-късно цялостната зала шумно приветства Борисов и Фандъкова.
Той я похвали за работата й за столицата през годините. Два пъти сподели, че не е обсъждал концепцията си с Фандъкова, само че по път за срещата видял какъв брой доста е направено за града през годините и решил да го предложи.
„ Днес общински съветници от „ Промяната “ пият, карат, вършат произшествия, че и от горната страна на всичко се заяждат с служителите на реда. Единият (б.р. Благовест Георгиев) се накъркал, блъснал няколко коли, псувал служителите на реда. Как може да му желаеме оставката? Явно за Политическа партия това са естествени неща “, съобщи с подигравка Борисов за проповядвания от Политическа партия нов морал.
Преди 10 дни индивидът на ПП-ДБ-СС в Общината Благовест Георгиев аварирал и избягал. А след това отказал да бъде тестван за алкохол и опиати.
„ Хората видяха какво се случи с „ Лукойл ” и по какъв начин безхаберно скапаха държавното управление, което извън изглеждаше добре, само че аз от вътрешната страна го крепях. Няма смисъл да се наскърбяваме или ненавиждаме. Просто ги попитайте: Какво направи Борисов? Защо го направихте?
Кой ви накара да съборите държавното управление? Ние без Движение за права и свободи няма по какъв начин да създадем всички тези регулатори, които съгласно Конституцията би трябвало да се изберат със 160 гласа.
Трябваше да си изберем регулаторите и да продължим да управляваме. Сега не виждам по какъв начин ще се съберем дружно ”, изясни Борисов, предава СтандартНюз.
„ Умишлено се работеше двата електората да се ненавиждат. Те си мислят, че като минат тези два месеца – било каквото било. Сега си мислят, че като приказват по този начин, ще реализиран триумф против нас – в противен случай ”, акцентира водачът на ГЕРБ.
„ Въпреки това за мен тези 9 месеца не са изгубени “, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР