Бойко Борисов продължи с интересните разкрития, докато е на посещение

...
Бойко Борисов продължи с интересните разкрития, докато е на посещение
Коментари Харесай

Големият шок за ген. Атанасов! Бойко Борисов го издаде: Стана ясно, че нещо не му е ясно

Бойко Борисов продължи с забавните разкрития, до момента в който е на посещаване в Бургас през днешния ден.
„ Щях да махна министъра на защитата поради консултант. Съветникът щеше да си е отпътувал на мига и въпросът щеше да е „ Кога ще махнете неговия шеф? “. Аз смятам, че Тагарев неотложно би трябвало да го уволни. И ние ще го питаме в комисията за какво не го уволнява, какъв брой скъп е, какво схваща от защита този човек, назначен за консултант, или е назначен единствено да взима заплата “, разяснява Бойко Борисов абсурда с Мустафа Емин.
Във връзка с разпитите на Васил Божков той сподели: „ Аз нямам дело против него. Бил съм викан в прокуратурата, дал съм показания. Той не споделя, че е дал на мен – бил дал на някой да ми донесе на мен. Дрън-дрън. Клел съм се във внуците, в мене си “.
„ Дойдат ли избори, Божков стартира да приказва. Не ви ли прави усещане? Изведнъж беше очевидец против мен и Кирил Петков като министър председател е очевидец. Как се откриха? Щом пък е толкоз забавен Алексей Петров, който взе участие в тристранните препоръки, взе участие в малките екрани. А те по какъв начин се откриха от Дубай та им стана Кирил Петков нелегално да ме арестуват? “, попита Борисов.
Той удостовери, че представители на „ Демократична България “ не са взели участие в срещата за сформиране на кабинет с Петков и Василев. „ Впоследствие, когато се разбрахме двете огромни партии – Политическа партия и ГЕРБ, отидохме в Народното събрание, оттова нататък всичко е било 100% транспарантно “, изясни той.
„ Когато за първи път се видяхме всички дружно, ген. Атанасов като ни видя по какъв начин се прегърнахме и здрависахме с Кирил и Асен, и му стана ясно, че нещо не му е ясно “, разкри Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР