Бойко Борисов коментира видеото на лидера на Да, България Христо

...
Бойко Борисов коментира видеото на лидера на Да, България Христо
Коментари Харесай

Премиерът: Видях гузната физиономия на Хр. Иванов

Бойко Борисов разяснява видеото на водача на " Да, България " Христо Иванов за Маджо, съобщи DarikNews.bg.

" Аз на един мой министър някогашен, единствено като му видях гузната физиономия, уплашена, и по какъв начин вика " бягай, бягай, бягай "... Той знае какво прави доста добре. Двуличието ще ги плесне със страшна мощ. Всичко рано или късно става ясно. Ама такова оправдаване, тичане. Той единствено да се огледа, тъй като аз му го препратих. Тази физиономия споделя всичко, оправданията са ненужни. Гузната физиономия не можеш да я оправдаеш и всички видяха ", разяснява министър председателят, а заместител районният министър Николай Нанков добави, че от през вчерашния ден Иванов си е сменил версията 6 пъти.

Двамата са на ревизия на строителните работи по автомагистрала " Европа ", която се чака да бъде подготвена през септември.

„ До 2-3 дни съм подготвил забавни решения, тъй че ще успокоим хората. Те са тежки решения. За разлика от тях, дето събират CV-та, имаме да решаваме Ковид-19, лечебни заведения, зелена договорка, имаме толкоз неща, които би трябвало да се приготвят ", сподели още министър председателят Борисов.

„ Казват, че желаят да влязат в Народното събрание, с цел да бъдат мощна съпротива. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в Народното събрание? Да вървят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати ”, продължи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР