Бойко Борисов изненада ГЕРБерите като се появи в Нова Загора,

...
Бойко Борисов изненада ГЕРБерите като се появи в Нова Загора,
Коментари Харесай

Борисов благодари на Цонев и Каримански

Бойко Борисов изненада ГЕРБерите като се появи в Нова Загора, с цел да честити успеха на новия кмет от редиците на партията Галя Захариева. Бившият министър председател се включи онлайн във Facebook.

След следващата разгромяваща рецензия на Кирил Петков и Асен Василев, Борисов се концентрира върху бюджета и особено благодари за нея на Йордан Цонев от Движение за права и свободи и Любомир Каримански от Има Такъв Народ.

Да благодарим на нашите депутати, че и на Каримански и Йордан Цонев - хора, които схващат от финанси... имахме един слаб бюджет, а ето какво стана, разяснява Борисов.

Не знам дали пенсионерите си дават сметка, че в случай че не се бяхме намесели, то нарастването им можеше да е едвам 1%, а това при тази инфлация е нищо, добави водачът на ГЕРБ. И стрелна социалиста Румен Гечев: " Гечев, който в този момент е професор Гечев, международният първенец, който е банкрутирал над 20 банки, в този момент е в договарянията. А по негово време за 3 хиляди лв. пенсия се купуваха 2 хляба. ".

Един другар от Америка ми се обади и ми сподели: " Какво се оплаквате? Та вие - опозицията, управлявате, тъй като посредством бюджета се прави политика ". Ние не поправихме бюджета - ние го прекроихме, сподели Борисов.

Този неприятен сън с тези хора ще отмине и ще би трябвало да се поправя страната. Чак в този момент ни пристигнаха на благоприятност - през бюджета да защитим бизнеса. Това е действителната спирачка на инфлацията, добави някогашният министър председател.

" Тези дадоха обещание по 4 автомагистрали! Помните ли? По три моста, пет ли, три ли тунела - какви ли не неистини и измами. Една дупка няма запълнена, една пешеходна пътека боядисана... Година и половина застой. Това ще влезе в учебниците по строителство ", сподели още Борисов за ръководството на " Продължаваме промяната " (ПП).

" Говориха и нагнетяваха, че ще купим изборите, а през това време те купуват цели парламентарни групи и депутати. В моментна пред очите на медиите се купуват и продават гласове. Защото един народен представител е притежател на към десетина хиляди гласа, тъй като начело е бил Борисов, Слави или Коцето от " Възраждане ".

То пазаруването не е единствено с пари, олио, захар или самун, а с обещаване на постове – министерски и други. Ми това също е корупция! ", възмути се Бойко Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР