Бойко Борисов и местния партиен еит се срещнаха със симпатизанти

...
Бойко Борисов и местния партиен еит се срещнаха със симпатизанти
Коментари Харесай

Професор от ГЕРБ прикани в Търново: Светнете лампите, да видят Киро и Асен кои сме!

Бойко Борисов и локалния партиен еит се срещнаха със симпатизанти на ГЕРБ във Велико Търново.
В събитието взе участие и кметът на остарялата столица Даниел Панов, който изреди вложенията в града, направени по времето на ръководството на партията на Борисов и изясни, че следва построяването и на нова детска градина.
Аз съм сигурен, че ГЕРБ ще създадат всичко допустимо, с цел да създадат държавно управление и да излезем от рецесиите и всичко това, което е спряло в нашата страна, сподели кметът и прикани след края на събитието всеки от събралите се да иде на черква и да възпламени свещ за успеха на ГЕРБ.
Евродепутатът Ева Майдел изясни, че през последните две години споделя на сътрудниците си от Европейския парламент, че в действителност България не се приготвя за Шенген и еврозоната след края на последното държавно управление на ГЕРБ.
„ Имаме значима задача и тя е по-важна от всеки път, тъй като тази заблуда е рискова. Прави по този начин, че нашата страна да не се развива. Нашата задача е да спрем тази заблуда. Победа! “, сподели Майдел.
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново Костадин Ангелов предложения на сцената и останалите претенденти за депутати. Той показа, че два дни се е чудил какво да опише пред симпатизантите си. Имал е концепция да донесе две кутии с постоянно употребявани медикаменти и да направи съпоставяне на актуалната и старите цени, с цел да покаже, че нарастването е 40%. „ Но вие знаете това “, сподели той. Професорът прикани да се светнат лампите в залата: Да видят Киро и Асен какво е цялостна зала. Не да ми пускат техните замъглени фотоси и да не се вижда по какъв начин приказват пред празни зали “!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР