Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин

...
Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин
Коментари Харесай

Борисов каза истината за Радев! Силни думи

Бойко Борисов е във Варна, в курорта Св. св. Константин и Елена, където се организира зимен университет на Младежи-ГЕРБ. Събрали са се 150 младежи от цялата страна.

" Да се закичиш с думата " Промяна ", по този начин и да кажеш, че младежите са с тебе е също толкоз погрешно. Не желая да се поддавате на внушенията, че сме се сдушили с президента. Той е спечелил изборите почтено и демократично, по тази причина би трябвало да бъде почитан. Радев поддържа всички наказания против Русия и по тази причина получи възторженостти. Подкрепата за Украйна я вкарахме в предходния парламент.
-->
Но в този момент всеки е подготвен да се накичи с триумфа. Същото е с втората част на ескадрилата Ф-16. Ние ликвидирахме този развой ", сподели Борисов.    " Едно време, с цел да приказваш с Фондация " Конрад Аденауер ", беше знак, че си част от европейското семейство ", с тези думи Бойко Борисов се обърна към младежите от ГЕРБ, които участват на курорта " Св. Св. Константин и Елена ". 

" Единственото нещо, което би трябвало да направи Кирил Петков, е да се скрие. Единственият водач в българския политически живот седи тук на тази маса. Решението за военната помощ за Украйна пристигна от ГЕРБ и от Бойко Борисов. В предходния парламент това беше невероятно. Всички напъни на Демократична България се разбиваха ", разясни Даниел Митов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР