Бояна Шарлопова представи пред многобройните присъстващи непрекъснато нарастващите възможности за

...
Бояна Шарлопова представи пред многобройните присъстващи непрекъснато нарастващите възможности за
Коментари Харесай

Обявиха х. „Пирин” за най-добър СПА хотел 5*

Бояна Шарлопова показа пред многочислените присъстващи непрестанно възходящите благоприятни условия за медикъл и спа туризъм
Елегантният петзвезден парк-хотел „ Пирин “ в Сандански бе разгласен от Българския съюз по балнеология и спа туризъм (BUBSPA) за „ Най-добър СПА хотел 5* ”. Призът бе връчен по време на стилна гала на Бояна Шарлопова, която не скри гордостта си от следващата премия, удостоверение за положените старания и блян към развиване, съпътстващи цялостната визия на „ Шарлопов груп “, част от която е и 5-звездният хотел, ситуиран в „ Българския климатичен юг “ – Сандански.

Ежегодният конкурс се провежда от неправителствената организация BUBSPA. Тя сплотява общини, вложители, туроператори, специалисти и организации, работещи в областта на балнео, спа и уелнес промишлеността. Церемонията бе част от VI годишен конгрес на Съюза, кожйто се организира под мотото „ Българският здравен туризъм 2020-2030. За поредна година присъединяване в събитието взеха водещи специалисти от България и Европа, които разискаха настоящи тематики, свързани с позиционирането на България на европейския здравноосигурителен пазар.

Бояна Шарлопова показа непрестанно възходящите благоприятни условия за медикъл и спа туризъм, които трансформират парк-хотел „ Пирин “ в желана дестинация за туристи от целия свят. Хотелът бе отличен точно поради значимите си достижения в региона на медикъл и спа туризма. Всяка година най-хубавите представители в сферата получават влиятелни самопризнания от авторитетно жури за внедрените в структурата им технологии и артикули, свързани с ръководството, дизайна и качеството на предлаганата услуга през миналите дванадесет месеца. Експертното жури оцени обстоятелството, че развиването на хотела демонстрира неотлъчното следване на задачата за покриване на най-високите стандарти в сферата. В началото на 2009 година, като пилотен план за Европа на Европейската спа асоциация, петзвездният парк-хотел „ Пирин ” в Сандански стана първият хотел в България, получил знак за качество EUROPESPA WELLNESS – несъмнено удостоверение, че дава отговор на всички европейски условия за уелнес инфраструктура, сигурност, хигиена и качество на обслужването.

Наред с отличните си условия за балнео- и климатолечение, спа и уелнес почивка, почивка измежду природата, парк-хотел „ Пирин “ предлага разнородни типове туризъм – еко, планински и ловджийски туризъм, познавателни и културно-исторически турове. Богатата палитра от благоприятни условия, съчетана с професионализъм, отлична конферентна база, изтънчена кухня и съвременна среда с нюх към всеки подробност, го трансформира в известна дестинация измежду ценителите на първокласните прекарвания. Величественият парк-хотел „ Пирин “ е желано място за осъществяване на бизнес мероприятия, срещи на високо ниво, тиймбилдинги и запаметяващи се фамилни тържества.

Престижното отличие за парк-хотел „ Пирин ” е резултат от използването на новаторски метод при ръководството и развиването му, както и от стремежа към надхвърляне на най-високите стандарти в региона. Той е следващото самопризнание за сполучливия, посипан с тествания, изпълнен с провокации и белязан с триумфи на национално и интернационално равнище път, който 5-звездният хотел към този момент повече от дванадесет години неразделно следва в устрема си да бъде припознаван от гостите си като „ Дом, надалеч от вкъщи “, заключи шефът на петзвездния хотел Иван Терзиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР