Бояна Шарлопова пак се разпищоли Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов

...
Бояна Шарлопова пак се разпищоли
Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов
Коментари Харесай

Бояна Шарлопова се пусна без задръжки!Ева беснее срещу мащехата си

Бояна Шарлопова отново се разпищоли

Вдовицата на починалия предприемач Стефан Шарлопов реши да си пусне подранило коледно фото. Само че роклята й няма нищо общо с коледните одежди, а безусловно пари от жега. Защото младата вдовица сподели обилна гръд и безусловно накара мрежата да кипи и ври. Моментално онлайн мераклиите я заляха с оферти кое от кое по-скандално и смущаващо.

Дали задачата на 46-годишната Бояна е да разпали мъжкото внимание или просто да се пусне по-разголена в мрежата, остава загадка. Но каквото й предпочитание да е задвижило нейната реакция, несъмнено си е свършило работата.

Мнозина се запитаха дали вдовицата на милионера пък не си търси мъж. Определено Бояна няма да хване нито голтак, нито хаймана, просто поради единия с@кс, само че несъмнено фотото разбуни крепко духовете.

„ Стефан ми липсва, той беше необикновен мъж, само че не съм се отказала да диря любовта. Все отново съм много млада, с цел да се откажа от нея “, съобщи Шарлопова.

Това разголване обаче несъмнено не се харесва на дъщерята на Стефан Шарлопов-Ева Шарлопова. Тя раздели бизнеса и милионите на татко си с мащехата си. Но не й било по никакъв начин по сърце, че Бояна мърсува с водача си и даже го води на тузарски почивки с парите на починалия й баща. Тя беснеела против разголените фотоси на мащехата, с които тя напоследък залива нета, само че била безсилна да се опълчи.

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР