Ботев (Пловдив) привлече трети нов футболист през зимната пауза. Седмица

...
Ботев (Пловдив) привлече трети нов футболист през зимната пауза. Седмица
Коментари Харесай

Ботев си върна Филип Филипов

Ботев (Пловдив) притегли трети нов футболист през зимната пауза. Седмица преди старта на пролетния дял от сезона контракт с клуба подписа някогашният защитник на " канарчетата "  Филип Филипов, който през последните 18 месеца защитаваше цветовете на елитния кипърски отбор Етникос (Акна).

29-годишният Филипов игра в Ботев в продължение на 3 години в интервала 2013 - 2016 година, в които записа 64 участия и 1 гол с жълто-черния екип във всички шампионати. От лятото на 2016 до края на 2017-та той добави във визитката си и 53 мача и 3 гола за Етникос.

Новото остаряло попълнение на " жълто-черните " не скри своето удовлетворение от завръщането си в отбора:

" Много се веселя, че още веднъж ще играя за клуба, който обичам. Знаех, че един ден отново ще се върна в Ботев, само че не чаках да е толкоз скоро. Много съм благополучен от този факт. Не съм спирал да проследявам събитията към тима и да виждам всички мачове, които имах опция във времето, в което бях в Кипър ", съобщи бранителят пред клубния уебсайт.

Филип Филипов се причисли към подготвителния развой на " канарчертата " на следобедното занятие, часове след завръщането си в Ботев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР