Ботев (Пловдив) почти сигурно ще направи остър завой в клубната

...
Ботев (Пловдив) почти сигурно ще направи остър завой в клубната
Коментари Харесай

Ботев сменя политиката от новия сезон, Балтазар може да си тръгне при загуба от Пирин

Ботев (Пловдив) съвсем несъмнено ще направи изострен завой в клубната си политика през лятото, оповестява „ Тема Спорт “. “Канарчетата ” ще сменят курса и за новия сезон ще имат българин за старши треньор. Откакто съветският предприемач Антон Зингаревич пое клуба (б.р. – в края на 2020 година), отборът е бил воден единствено от задгранични наставници – босненецът с шведски паспорт Азрудин Валентич, арменецът Артур Ованесян, хърватинът Желко Копич и в този момент португалецът Бруно Балтазар. Валентич стигна до бронзовите медали и класиране за Лигата на конференциите през предишния сезон, само че от този момент нещата при жълто-черните се обърнаха надолу с главата и в този момент отборът е покрай зоната на изпадащите.
 Ботев (Пловдив) благодари на почитателите за поддръжката в първия мач на Ботев (Пловдив) благодари на почитателите за поддръжката в първия мач на " Колежа "
Клубът сигурно ще има нов ментор от лятото, довериха от „ Колежа “. Не е изключено обаче още при загуба от Пирин в Благоевград този четвъртък да се стигне до разлъка с Балтазар, с цел да се тушира напрежението.

От управлението на Ботев ще създадат всичко допустимо да вземат български треньор. Сред вариантите им са: Петър Хубчев, Станимир Стоилов, Илия Груев, Стойчо Стоев и Георги Дерменджиев.
 Станимир Стоилов разяснява слуховете, че е получил предложение от Ботев (Пд) Станимир Стоилов разяснява слуховете, че е получил предложение от Ботев (Пд)
“Канарчетата ” изгубиха с 0:1 семейството си на Левски в събота при формалното разкриване на стадион „ Христо Ботев “, който беше изпълнен до краен лимит. За жълто-черните това беше шести следващ мач в шампионата без победа (3 равенства и 3 загуби).

След дуела ядосани почитатели на Ботев приканиха за оставки и промени в обичания клуб. Ултрасите, основали неповторима атмосфера на „ Колежа “, скандираха: „ Всички вън! “ и „ Махайте се! “. Подобни лозунги имаше и след равенството със Спартак Вн (1:1) в последната среща в Коматево.

Зингаревич считал да укрепи състава с млади български футболисти. Запалянковците недоволстват от обстоятелството, че Балтазар залага най-вече на чужденци. В гостуването на Славия Ботев стартира без нито един български състезател, а в предишния дуел против Левски започва единствено с един.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР