Ботев (Пловдив) изненада с коледни подаръци лекарите и медицинските сестри,

...
Ботев (Пловдив) изненада с коледни подаръци лекарите и медицинските сестри,
Коментари Харесай

Ботев с подаръци за медиците от отделенита за COVID-19

Ботев (Пловдив) изненада с коледни дарове лекарите и медицинските сестри, които са на работните си места на Бъдни вечер. Подаръчните торбички бяха приготвени персонално от " жълто-черните " футболисти от мъжкия тим.

От пловдивския Клуб зарадваха медиците от лечебните заведения, в които се лекуват тежките случаи на подлото заболяване. Това са УМБАЛ " Св. Георги ", " Св. Мина ", " Св. Пантелеймон ", " Каспела " и " Пълмед ".

За работещите на Бъдни вечер медици бяха направени и специфични медали. Героите на 2020 година получиха и торбички с голям брой дарове от една от най-големите компании за парфюмерия и козметика - REFAN.

Подаръците бяха признати с отворени прегръдки от чиновниците и ръководителите на болничните заведения. Двете страни си пожелаха на първо място здраве, а лекарите показаха оптимизъм, че " жълто-черните " футболисти ще ги радват с доста победи на зеления терен.

Футболистите на Ботев записаха и особено послание към всички българи в навечерието на светлите празници. Видеото можете да видите в прикачения клип.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР