Ботев Пловдив излезе с официално изявление след решението на Община

...
Ботев Пловдив излезе с официално изявление след решението на Община
Коментари Харесай

Ботев благодари на Общината и феновете

Ботев Пловдив излезе с публично изказване след решението на Община Пловдив да отпусне средства за градежа на стадион " Христо Ботев ", в което изрекоха своята признателност както към Общината, по този начин и към своите последователи.

Ето какво написаха от Ботев:
 
" Активната поддръжка на спорта е значим съставен елемент за развиването на града. Широката социална полемика, виновното взимане на решения и вложенията в спортната и обществената инфраструктура на Пловдив демонстрират, че градът ни има добра вероятност. Пловдив пораства и се развива, а дружно с това пораства и равнището на благосъстоянието на всички негови жители, без значение от футболните пристрастия и занимания.

Благодарим на Община Пловдив за взетите значими решения, които, несъмнено, са ориентирани към развиването на целия град като цяло и в частност на неговата спортна, обществена и развлекателна инфраструктура, към поощряване на здравословния метод на живот и благосъстоянието на нашите жители.

Невъзможно е да си представим Ботев (Пловдив) без нашите почитатели. Всеки човек в България знае, че нашият клуб са на първо място нашите многочислени почитатели. Феновете основават специфична аура и атмосфера към обичания тим. Няма клуб без почитателите – всеки, който работи в организацията на клуба, би трябвало да знае това.

Благодарим на почитателите за силата и увереността, с която отстояват това, в което имат вяра. За мъжеството, с което се борят за това всички да се завърнем на Колежа. За безкористната им обич към Ботев - тимът на Пловдив.

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив благодари на нашите почитатели за тяхната дейна гражданска позиция и отговорно отношение към родния град и клуба.

Заедно вършим Пловдив по-добър.
Заедно ще се върнем вкъщи.
Ботев за Пловдив. Нашият дом е Колежа. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР