Ботев Пловдив го направи! Канарите излязоха сухи от ада на

...
Ботев Пловдив го направи! Канарите излязоха сухи от ада на
Коментари Харесай

Девет канари шокираха Армията

Ботев Пловдив го направи! " Канарите " излязоха сухи от пъкъла на ст. " Българска войска " след инфарктно 3:3. Така отборът на Николай Киров стигна финала за Купата на България с общо резултат 6:5. На 15 май отборът ще се изправи против градския противник Локомотив Пловдив. Ботев приключи дуела с 9 души откакто червени картони получиха Филипов в 53-ата минута, а Вутов непосредствено беше изпъден за боричкане на основния арбитър. Точни за ЦСКА бяха Али Соу на два пъти и Евандро, а за пловдивчани точни бяха Неделев, Балтанов и Димитров.
ЦСКА потегли добре в дуела и още в 4-ата минута " алените " проведоха добра офанзива, само че Рафаел Енрике не стигна до кълбото след пас на Тиаго. В 7-ата минута на срещата Марин удари в лицето Малинов в наказателното поле на Ботев, футболистът на ЦСКА падна на тревата, само че съдията не отсъди дузпа. Седем минути по-късно удар на Жоржиньо с глава след центриране на Тиаго от директен свободен удар, не откри задачата. В 19-ата минута Ничев игра с ръка в наказателното поле на Ботев след удар на Пинто, само че съдията още веднъж не уточни бялата точка.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК
В 22-ата минута на дуела Черниаускас почисти неприятно кълбото напред, Неделев нацели чудесно топката от воле и я прати в мрежата на стража на ЦСКА. Пет минути по-късно Балтанов получи отличен пас от Шопов и от към 12 метра прониза вратата на ЦСКА за повторно. 
До почивката ЦСКА опита да се върне в дуела, само че имаше много брак в дейностите на футболистите в червени фланелки. В 49-ата минута на срещата Соу върна едно попадение за ЦСКА и върна тима си в дуела - 1:2. В 53-ата минута на дуела Филип Филипов получи втори жълт картон и напусна терена.
Влезлият като промяна Евандро изравни резултата за 2:2 в 74-ата минута на срещата с чудесно построена офанзива. Соу осъществя дузпа в 86-ата минута на срещата за нарушаване на Ничев против Рафаел, а при митингите Вутов си разреши да блъсне съдията Костадинов и беше изпъден. Ботев се върна в дуела с гол на Димитров в 88-ата минута с девет души на терена, а това попадение прати Ботев на край.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР