Бош Инженеринг Център София“ бе удостоен със статуетката Златен бик“

...
Бош Инженеринг Център София“ бе удостоен със статуетката Златен бик“
Коментари Харесай

Топ технически център награден за инвестиция в иновативен бизнес

„ Бош Инженеринг Център София “ бе почетен със статуетката „ Златен бик “ на петнадесетите годишните награди „ Инвеститор на годината ” Най-новото звено на „ Бош “ в България завоюва влиятелното отличие с помощта на устойчиви и ефикасни вложения, разкриването на нови работни места и внедряването на високи технологии за автомобилната промишленост
Инженеринговият център на компанията " Бош " в София бе отличен със статуетката „ Златен бик “ в категорията „ Инвестиция в новаторски бизнес “ на петнадесетите годишните награди „ Инвеститор на годината ” на Българска организация за вложения (БАИ). Наградата бе връчена на специфична онлайн гала от заместник-министъра на стопанската система Яна Топалова, която приветства Центъра за постигнатите досега триумфи и сложи акцент върху упоритостта му да се трансформира във водещ ИТ и софтуерен световен снабдител за производителите на коли.

" Бош " влага в R&D в България по две съществени аргументи. Първо, ние сме уверени, че тук има гения и човешкия капацитет, нужен за основаването на високи технологии и изкуствен интелект. Второ – тези нововъведения фактически трансформират живота на хората към по-добро и не толкоз поради комфорта на самостоятелните коли, колкото поради фрапантното повишение на сигурността и понижаване на жертвите на пътя. Това са неща, в които уверено имаме вяра, които ще продължим съществено да развиваме и в които ще влагаме в бъдеще ", разгласи при приемането на премията Константин Конов, ръководещ шеф на " Бош Инженеринг Център София ".

Статуетките на БАИ се връчват в 5 категории на компании, осъществили значими капиталови планове през годината. Бош Инженеринг Център София завоюва оценката с помощта на устойчиви и ефикасни вложения в размер на 8 729 000 лева, напъните си за откриване на нови работни места и внедряването на високи технологии за автомобилната промишленост.

Центърът работи в тясно съдействие с развойните екипи на " Бош " в Германия, Съединени американски щати, Унгария и Румъния, с цел да основава бъдещето на подвижността. Екипът от висококвалифицирани експерти взе участие в създаването на над 40 новаторски плана и технологии за автомобилната промишленост в области като системи за помощ на лидера, автоматизирано шофиране, изкуствен интелект и електромобилност. Мисия на екипа е да обезпечи безвредно шофиране, с грижа към околната среда и обществото.

След приноса си в развиването на голям брой функционалности, " Бош Инженеринг Център София " продължава да се разраства. " Бош " показва отговорност и положителни практики в дълготрайна претовареност и обучение, поддържа младите гении в професионалното им развиване. Дуалното образование, стажантските стратегии, работата с университетите и инвестицията в бъдещи фрагменти са измежду главните цели на Центъра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР